Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

RENAULT ROADSHOW Z.E.

Renault elektrikli araçlarını geliştirip üretime aldığı şu sıralarda tanıtım çalışmalarına da hız verdi.Fuarlardan sonra geçtiğimiz günlerde de Santral İstanbul'da gerçekleştirilen bir etkinlikle otomobil basını,  otomobil kullanan firma çalışanları ve ünlüler
elektrikli Renault'lar la test sürüşleri yaptılar.
Renault'nun elektrikli araçlar konvoyu, 
16 ülkeyi ziyaret ederek araçlarını tanıtmayı hedefledi.Bu konvoyun bir ayağıda Fluence Z.E.'nin üretiminin yapılacağı Türkiye idi.
Renault Roadshow Z.E. olarak adlandırılan etkinlikte, elektrikli Fluence ve Kangoo kullanıldı.Testler Facebook'tan da yayınlandı.Celal Pir,Saffet Üçüncü, Azra Akın, Beyazıt Öztürk gibi ünlü ve konularında ileri gelen kişilerinde yer aldığı misafirler araçları parkur ve şehir trafiğinde test ettiler.Renault elektrikli otomobilleri için www.renaultelektrikliaraclar.com adında bir de site kurmuş durumda.

Renault Z.E. Reklam Filmi from Tuna Aras on Vimeo.
Bu konudaki detaylı izlenimler için  buraya bakabilirsiniz.

Renault Fluence Test Sürüşü from Emre on Vimeo.
Renault Z.E. serisi araçların elektrikli kullanımıyla ilgili bazı bilgiler...

 Nasıl bir priz?

 Twizy için 220V – 16A ya da 10A'lık standart bir ev prizi. Ya da Renault Z.E. yelpazesinin diğer tüm araçları için akıllı ve güvenli şarj cihazı Wall-Box yardımıyla. Kısacası, elektrik motorlu aracınızı doğrudan ve

 pratik bir şekilde garajınızda şarj edebilirsiniz! 
Ne kadar sürede?
 Twizy'nin tam şarjı için 3 saat 30 dakika. Diğer araçların tam şarjı için 6 - 8 saat. 
Ne zaman?
 Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilmek için, geceleri özel park yerinde ya da gündüz iş saatlerinde ortak otoparklarda. 
 Priz nereye yerleştirilmeli?
 Müstakil evinizin garajına ya da apartmanınızın ortak otoparkına. 
Uygun bir şebeke prizine emniyetli bir otomatik anahtar sistemi takılarak her türlü saldırıya karşı koruma sağlanabilir.

1 yorum:

  1. Elektrik motorlu otomobil ekonomik bir araçtır ve en büyük problemi menzilidir. Başlattığımız çalışma ile bu otomobillerin menzili uzatıyoruz. Henüz tamamlanmamış olmasına rağmen rağbet gören sistemimiz büyük ilgi görmeye devam ediyor.
    Aracınızı nerdeyse her yerde şarj etmeniz gerekiyor. Kullanacak olduğunuz sistemimiz sayesinde şarj sürenizi maks. düzeye çıkarıyoruz, yani şarj için zaman kaybı bitiyor.
    Çalışmalarımız şimdilik otomobil ile sınırlıdır, ama tasarımına başladığımız Uzay Aracımız'da da kullanmayı düşündüğümüz bir sistemdir. Hatta uçak ve ağır vasıtalara da uygulama şansımız doğacak.
    Detaylar için http://www.chalilozdemir.com/?elektrik-motorlu-oto

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..