Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

COMVEX 2; SCANiA, BMC, MERCEDES, HYUNDAi, iVECO, AviA

Nedense ülkemizdeki otomotiv imalatçıları konsept araç sergilemezler. Maliyet daha öncelikli ama yenilik ve gelişim açısından alıcı kitlenin gönlünü kazanıyorMercedes'in bildiğimiz araçlarının yanında Ünimog konsepti fuarın yıldızıydı. Black Amber renkli Scania 'da, 730 beygir birarada bulunuyor. Araç farkedilemeyecek gibi değil!







Haliyle potansiyel bir müşteri oluşuyor!Yıllar önce BMC nin şaşkaza nasıl olduysa Dakar'a gönderdiği ilk ve malesef son yerli ralli aracı gibi araçlar ortaya çıkarılmıyor. 
Ünimog gerçekten uçuk kaçık  her türlü şartta görev yapacak bir araç. Bu yüzden de farklı vede görülmesi gereken bir araçtı.Üstelik havadar!





BMC ise elindeki imkanlarla çok daha iyisini yapabilecek ama aynı elemanları/unsurları! kullanarak vasat bir görüntü sergiliyor.
En önemli yeniliği Probus LE idi. 415 ise bundan sonra yenilik yerine maliyeti gözetirse arkasının geleceğini düşündüen aslında hesaplı bir görev aracı. 
Ancak bu kabinin yerine biraz daha geliştirilmiş Megastar 400P kabini çok daha iyi olurdu. Üstelik yeni ve yerli bir yüz olurdu.





Teknik adıyla AdBlue esasında gübre veya ÜRE dediğimiz şey araçlarda emisyonu azaltıyor..BMC lafı uzatmadan  AdBlue kapağına üre yazmış konuyu kapatmış.





Astra, heybeti ve güçleriyle İveco grubunun bir parcası ve Çukurova güvencesiyle fuarda yerini aldı.Tam bir arazi aracı.











Elektrikli otobüs BYD te görülmesi gereken bazılarınca küçümsenen ama bazılarıncada dünyayı parmagında oynatmaya az kalan bir ülkenin markası..
DAF'ta araçlarını en uzak köşelerde sergileyen bir markaydı.
  Ülkemiz yollarında test sürüşü yapılan Çinli Sinotruk yoktu.






Avia da fuardaydı. 

Teknolojik, hesaplı ve modern görüntüsüyle iyi işler çıkaracak gibi görünüyor..
Otokar'da bildiğimiz modellerini sergiledi.
Bursa'da imalat yapan firmalarda fuarda yer almalıydı..
Karsan , Hyundai ve Bredamenarinibus aynı yerdeydiler.
BredaMenarini'nin elektrikli minibüsü de vardı.
Hyundai HD'nin üstündeki Ferrari ilginçti.


 








Su da test.





 Comvex ile beraber yapılan lojistik fuarından farklı bir araç.


 











Fuarların vazgeçilmezi mankenler ve fotoğraf çekimleri..




Koluman'ın ikinci el ile ilgili standı.




4x4 olduktan sonra arazide zaman geçirmemek olmaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..