Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi OTOMOBiLDEN TEKNOLOJiK GÖSTERi

Aslan amblemli bir  Fransız markası olan Peugeot,
 1810 yılında kurulurken  bir dünya markası olacağı, ortası sıfırlı modellerden sonra ortası iki sıfırlı modeller imal edeceği  kurucularının aklına şüphesiz gelmemişti..






Büyüyen Peugeot, Citroen markasının da sahibi olurken  çeşitli motor güçlerinde hafif ticari araç, otomobil ve motosiklet  imal ediyor..1891 yılında at arabası görünümlü ilk otomobilini üreten
Peugeot, son olarak 208 modelini dünyaya tanıttı. Yeni 208; 2012 yılının ilk ayları  ile 2013 yıllının ilk aylarında dünya genelinde piyasaya girmiş olacak.

1980'lerde neredeyse bir çığır açan, sevilen hatta motorsporlarında ağırlığı olan 205'in açtığı yoldan sırasıyla 206, 206+ ve 207 geçti.




 Güncel olarak 207 imali  devam ederken bazı  Arjantin gibi pazarlar da 206 üretimi ve satışı 207 ile beraber devam ediyor..
Fakat yeni üye 208; ataları olan 205, 206 ve 207'nin başarısını gerek yollarda olsun gerekse motorsporlarında! çok daha ileriye götürecek gibi..Firmanın çok şeyler beklediği 208'in ilk tanıtımı  daha doğrusu
 ilk bilgilerinin paylaşılması 2 Kasım'da olmuştu.

8 Aralık 2011'de ise Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde muhteşem  bir gösteriyle ikinci tanıtım geçekleştirildi.Kültür ve sosyal hayatın en önde gelen mekanlarından Cinelandia Meydanı'nda binlerce izleyici önünde  modern bir otomobil, 3D Mapping Projeksiyon gibi en ileri  teknolojilerin kullanıldığı interaktif  bağlantılarla desteklenen bir gösteriyle tanıtıldı.


Peugeot  208,  Fransa'da ki Poissy ve Mulhouse Fabrikaları’nda,  Çek Cumhuriyeti’nin Trnava Kenti’nde ve  Brezilya'da ki  Porto Real Fabrikası’nda üretilecek...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..