Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

HEDİYE FABRİKASINDAN TÜRKİYE DE BİR İLK

“Seçtiğiniz hediye bir telefonla adrese teslim”
 Bu numara hayatınıza renk katacak 444 43 93…
 Sevgililer günü sevgililer için hep tatlı bir heyecandır. O güne özel bir önem veririz ve en önemlisi de sevdiklerimize almayı düşündüğümüz hediyelerdir. Bu hediyenin hep özel olmasını isteriz sadece ona özel olsun  işte o dönemde gerek hediye aramak için  ayırmamız gereken  zaman  gerekse hediye seçimi bizi hayli zorlar.
 Hediye Fabrikası ( www.hediyefabrikası.com) sitesi hizmette sınır yoktur hedefiyle
başlattığı ve Türkiye ‘de ilk defa bir internet alışveriş sitesinin uyguladığı yeni sistem sayesinde artık bu dertlerden kurtuluyoruz.
 İnternet sitesinden kişiye özel  özenle seçilen hediye alternatiflerden birini seçerek hediye sipariş hattı 444 43 93 nolu telefonu aradığınız zaman seçtiğiniz hediye sahibine en kısa zamanda ulaşıyor.
 Hediye Sipariş hattı internete kredi kartını vermek istemeyen müşteriler için özel olarak geliştirildi .. Sitede beğendiğiniz ürünün kodunu müşteri hizmetlerine soylemenizle başlayan sistem hediyenizin teslimat adresini müşteri hizmetlerine vermenizle devam ediyor  müşteri hizmetleri size bir sipariş numarası veriyor ve teslimat tarihini soyluyor .böylece alışveriş tamamlanmış oluyor. Bu sayede hediyenizi ister kendi adresinize isterse sevglinizin adresine gönderebiliyorsunuz.
 Bu sistem de tüketici karşısında kendisine hizmet veren bir yetkili buluyor hatta  bu yetkili sadece sipariş için değil sipariş sonrası teslimat evresine kadar geçen hassas sürede  butun sorunlarınıza  7/24 çözüm sağlıyor.
 Size sadece oturduğunuz yerden hediye seçmek ve bizi 444 43 93 nolu hediye sipariş hattımızdan  aramak kalıyor.
 Telefonlarınızı 7/24 bekliyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..