Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EURO 6 VOLVO'LAR..

5 litrelik motordan, 13 litrelik ağır segment sınıfına kadar Euro 6 motorlara sahip yeni Volvo çekici ve kamyonlar  satışa sunuldu.2014 yılının ilk çeyreğinden itibaren Volvo'larda16 litrelik Euro 6 motor ve I-Torque yürüyen aksamı ile 13 litrelik motor seçenekleri de satışa 
sunulacak.
Volvo Kamyon Yürüyen Aksam Ürün Müdürü Astrid Drewsen, “Müşterilerimiz için toplam yakıt ekonomisi çok önemli. Volvo Kamyon olarak rakiplerimizin benzerini sunmakta zorlanacağı bir teknoloji ve servis teklifleri kombinasyonuna sahibiz,” diyor.

Euro 6'ya için, egzoz sistemi içerisindeki ısının  sabit, ve yüksek bir seviyede tutulması gerekiyor. Bu nedenle Volvo Kamyon, D11 ve D13 Euro 6 motorlarında SCR çözümünü soğutmasız EGR (Egzoz Gazı Geri Dönüşümü) ve bir dizel parçacık filtresi (DPF) ile birleştiriyor. Astrid Drewsen açıklamasında, “Dünya çapındaki emisyon düzenlemeleri konusunda sahip olduğumuz deneyim, yakıt tasarruflu, maliyet etkin ve daha az karmaşık olan bir motor teknolojisini seçmemiz için bize gerekli bilgileri sağladı. Özellikle, çevreye saygı bizim temel değerlerimizden biri olduğu için Euro 6 teklifimizden çok memnunuz,” diyor. 

Volvo Kamyon Euro 6 standartı

  • 2012'nin dokuzuncu ayında Volvo Kamyon ilk Euro 6 motoru olan 460 beygirlik  D13  güç ünitesini satışa sundu.
  • 2013'ün  altıncı ayında, yeni D11 ve D13 motorların satışı başlıyor..
  • 2014 yılının  üçüncü ayından itibaren Volvo kamyonlarda 16 litrelik Euro 6 motor ve 13 litrelik motor için I-Torque yürüyen aksam seçeneği de yer alacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..