Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

FORD, TiCARi ARAÇLAR VADiSi

Ford; Yeni Transit ve Cargo Ailesi'leleriyle deyim yerindeyse Comvex Ticari Araç  Fuarı'nda döktürdü. 
 Yerli ve yeni Transit ile Transit Courier ve Tourneo Courier ilk kez Türkiye'de bir fuarda ziyaretçilerin önüne çıktı. Fuarın ilk günü, yapılan basın toplantısıyla araçların örtüsü kaldırılarak basın mensupları ve ziyaretçilere gösterildi.
Tüm Ford araçları, incelenmek üzere hazır ve nazır beklerken
Tourneo Courier 'nin üzerinde lütfen aracın kapılarını açmayın yazısı dikkat çekiciydi.Aracın içinde , prototip olduğuna veya bir sorun olduğuna dair bir şey yoktu. Sanırım üst düzey  bir davetli için aracı bir süreliğine sakladılar..
 Yeni kuryeniz  Ford Courier.. 
Artık Ford'un hafif ticari araçlarında otomobil havası ve konforu var. Courier ile Connect modelleri  rakiplerinden daha çok cam yüzeyine sahip olduğu için daha ferah bir görünüme sahip.
.Aslında Ford ailesi içinde tartışalabilinir ama B-Max ve C-Max ile Tourneo Connect ve Tourneo Courier modellerinin  kesişmesi yani birbirlerinin sahasına girmesi mümkünmü diye düşünmeden de edemedim.
Diğer taraftan Cargo; 1846T  ile yeni bir yüze sahip ama diğer modeller bir önceki tasarımda imal edilmeye devam ediyor.Herhalde stoktaki parçalar bitince diğer modellerde de  yeni tasarıma geçilecek..
 Ağabey Transit ve en küçük kardeş Courier

 İki farklı Transit yanyana..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..