Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Honda.com.tr Yenilendi

Otomobil, motosiklet, motor ve hatta havacılıkta ön sıralarda yer alan Honda, bu çizgisini dijital ajansı Karbonat’ın hazırladığı yeni internet sitesine de taşıdı.  Sitenin yeni hali nispeten blogları hatırlatıyor, onlar gibi daha kullanışlı ve sade bir tasarım sunuyor.. 
Microsoft'un Metro UI tasarım diline benzer şekilde, ''flat design'' anlayışıyla ele alınan tasarımda, öncelikle kullanım kolaylığı düşünülmüş. Bunu yaparken Honda’nın modern çizgileri ve kullanım kolaylığını bir araya getiren mükemmel tasarımlarından faydalanılırken; otomobilden motosiklete, satış sonrası hizmetlerden mühendislik teknolojisine kadar kullanıcıların sitede 
aradıkları ne varsa kolayca ulaşmaları sağlandı.
Sade ve modern ‘‘Flat Design’’ anlayışı ile kullanım kolaylığı, güçlü ve yetenekli İçerik Yönetim Sistemi ile dikkat çeken site, kullanıcılar tarafından daha ilk günden yoğun bir ilgi gördü. Sitenin yenilenmesinden sonra ziyaretçi oranında 2 katına varan bir artış gerçekleşti.
Masaüstü ve taşınabilir bilgisayarlardaki kullanıcı deneyimini tabletlerde de aynı şekilde yaşatan Honda Türkiye'nin yeni sitesi, Honda’nın doğaya, insana ve mühendisliğe bakışıyla da son derece uyumlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..