Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GELECEK iÇiN, SON BAŞVURU HAFTASI

 Geleceğimiz için, eskisinden daha çok yenilikçi fikirler ve uygulamalar gerekiyor. En başta da ‘Enerji’, ‘Su’ ve‘ Gıda’ kaynakları için.Bu 3 faktör olmazsa  hayatın devam etmesi mümkün olmayacak! geleceğe dönük  çalışmaların hayata geçmesi, denenmesi ve kamuoyuna duyurulması açısından
  küresel ölçekte gerçekleştirilen Shell Ideas360 yarışmasının finalistleri, Hollanda’da yapılacak 30. Shell Eco-marathon’a
katılma şansı bulacak..
İlk sırayı alan ise  National Geographic Expedition’ ödülünün sahibi olacak.
Finale kalan beş  ekip veya kişi, 2014 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan 30. Shell Eco-marathon etkinliğinde fikirlerini sunmak üzere Rotterdam’a seyahat kazanma şansı elde ederken yarışmanın birincisi  bir National Geographic Gezisine katılacak. Yarışmada en iyi fikirler, finale kalma şartı aranmaksızın, inovasyonu desteklemek amacıyla yürütülen Shell GameChanger programı kapsamında finansal destek şansına sahip olacak.
Başvuru için son hafta
Shell Ideas360 yarışması, 31 Mayıs 2014 itibarıyla 18 yaşından büyük olan ve hâlihazırda bir üniversitede lisans ya da yüksek lisans programına kayıtlı olan tüm öğrencilerin katılımına açık. Başvuru süreci, www.shellideas360.com adresi üzerinden 16 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek.
20 Ocak 2014 tarihinde başlayarak 31 Mart 2014 tarihinde sona erecek olan ikinci aşamada tüm fikirler incelemeye alınacak. 100 katılımcı veya ekip ikinci aşamaya geçme şansı yakalayacak. Seçilen katılımcılardan detaylı bir rapor ve video sunum hazırlamaları istenecek. Bu aşamada katılımcılar Shell mentorları ve konuyla ilgili Shell uzmanlarına telefon ve e-posta ile ulaşarak, destek alabilecek. Beş fikir finale kalacak ve kazananın belirleneceği final sunumu Rotterdam’da yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..