Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sport Quattro Laserlight Concept , Audi'den

Las Vegas  CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda;
1980'lere damgasını vuran efsane otomobil Audi Quattro'nun çizgileri, günümüzü geçerek geleceğe Audi Sport quattro laserlight concept car ile yürüyecek..

Audi'nin yeni otomobili;  Plazma Kırmızı rengi ve sportif yapısıyla
ilgiyi üzerine çekiyor. Sport quattro’nun gücünü ve markanın duygulara hitap eden tasarımını buluşturan araç, Audi’nin ultra hafiflik felsefesiyle 8 silindirli 4.0  litre TFSI motor ve e-tron teknolojili elektrik motoruyla 700 beygir,  100 kilometrede ortalama 2,5 litre yakıt tüketimi, yalnız elektrikli motorla 50 km menzil, 
COD (Cylinder on demand) özelliğiyle de yol ve hız koşullarına göre dört silindiri kapatarak 4 silindiriyle hareket etme dahil bir çok farklı  ve sıradışı özelliği sunuyor..
 500 metre görüş imkanı lazer farlarla sağlanıyor.
 LED diyotlardan daha küçük olan lazer diyotların kullanıldığı farlar, sürücüye normal LED farların 3 katı daha parlak ve 2 katı daha aydınlatma menzili sağlıyor. 
 Audi Sport quattro laserlight concept car, kullanıcı dostu eğlence ve yol bilgi sistemleri ile de dikkat çekiyor. 3 D grafiklerin ve haritaların gösterildiği TFT ekranı, üç farklı modda çalışabiliyor. Sürücü, gösterge paneline, hız göstergelerinin yanında, navigasyon ve harita bilgilerine de ulaşabiliyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..