Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Derbi'ye Az Kaldı

 Derbiye hazır olunÇevreci ve maceracı ruha hitap eden motosikletler de otomobilerden geri kalmıyor; gerek teknoloji gerekse motorsporları yönünden..
İspanyol asıllı Derbi, her türlü yol ve sportif şartları başarıyla karşılayan iki yeni modelini Türkiye'ye getirdi..
Sportif ve agresif tasarımıyla road segmenti meraklılarının yeni gözdesi olacak Derbi STX, dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Yüksek verimli motora sahip Derbi STX, optimum düzeyde performansı ve minimum düzeyde yakıt tüketimiyle motosiklet tutkunlarının yeni gözdesi olmaya aday. 

İkili reflektörlü ön farlar, led arka lamba grubu ve göstergeler, geniş 17'' tekerler Derbi STX’in mükemmel tasarımını tamamlıyor.
 ETX ve STX Derbide 
Derbi ETX tüm yol yüzeylerine uyum sağlıyor
Tüm yol yüzeylerine uyum sağlayan çok karakterli bir motosiklet olan Derbi ETX, ilk görüşte etkileyen tasarımı, arazi tarzını vurgulayan pürüzlü tekerleri, yüksek çamurlukları ve yüksek verimli motoruyla segmentinde fark yaratıyor. Optimal performansı ve düşük yakıt tüketimi ile bütçeye uygun olan Derbi ETX, birinci sınıf kalitedeki parçalarıyla performans / fiyat oranı çok yüksek bir performans sağlıyor. Analog & dijital gösterge paneli, led arka lamba grubu ve göstergeler, her türlü araziye uygun gövde, geniş 17'' tekerler ile Derbi ETX, en zor yolların bile parlayan yeni yıldızı olacak.
Derbi STX 1.700 Euro, Derbi ETX 1.800 Euro’dan satışa sunuluyor..
 derbi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..