Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

fOtoredi'den Audi ile ücretsiz gezi


Beğen, işini yap, eğlen ve kazan..Otoredi adından söz ettirmeye devam ediyor..Araç kiralama platformu www.otoredi.com un sosyal medya fotoğraf paylaşım yarışması FOTOREDİ, halkın beğenileriyle eğlenceli bir hal almaya başladı.


 Fotoredi yarışması Audi A3  e  götürüyor



Otoredi’nin başlattığı ve "Yarışmak Güzeldir" sloganıyla duyurduğu Fotoredi sosyal medya fotoğraf yarışması bugünlerde gündemde. Bu yarışmada katılımcılar, özellikle facebook ve twitter hesaplarından yapacakları paylaşımlarla sosyal medyada fenomen olma şansını yakalamak için yarışıyorlar.

Tatil’in en güzel karesini arayan Otoredi, "benim tatil fotoğrafım çok güzel veya çok çılgın" diyenlerewww.otoredi.com/f adresine girerek tatil fotoğraflarını paylaştıkları takdirde, Ekim ayı sonuna kadar alacakları toplam beğeni adetleri sonucunda Yeni Audi A3 Sedan ile 3 gün boyunca ücretsiz olarak gezip tozma ve eğlenme imkanı sunuyor.

Yarışmaya katılan tatilciler, en güzel tatil karesini www.otoredi.com/f adresine yüklüyor, paylaşıyor ve 3 gün 3 gece Yeni Audi A3 Sedan ile tatile devam edebilmek için beğeni adetlerini yükseltmek için çalışıyorlar.

Anlaşılan o ki, bu yarışmayla hem sosyal medyada fenomen olmak, hem de Audi A3 Sedan ile tatilin güzel anılarına 3 gün boyunca yeniden kavuşmak hayal olmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..