Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

35 000 kişi Ferrari'yi izledi

Ferrari gerçeği...
İki hafta arayla İntercity İstanbulpark'ta; Dünya Rallikross Şampiyonası ve Ferrari Racing Days ile otomobilseverler yarışa doydu..Her ne kadar eksiklikler varsa da koskoca İstanbulpark, uluslararası motorsporları yarışlarına evsahipiliği yaptı! Biraz daha tanıtım, haber ve çalışmayla İstanbulpark daha etkin ve kalabalık olabilir..


 Ferrari'ler pistte


3 gün boyunca devam eden Ferrari Yarışları, Cumartesi günü 11.000, Pazar günü ise 24.000 kişilik seyirci kitlesiyle büyük coşkuya neden oldu..






13 farklı ülkeden pilotların katılımıyla gerçekleşen yarışların yanı sıra hafta sonu boyunca Ferrari sahipleri de kendi araçlarıyla ayrılan süre dahilinde piste çıktılar.




Bugün koşulan Trofeo Pirelli Coppa Shell yarışında Belçikalı pilot Jacques Duyver günü birinci, Hollandalı pilot Fons Scheltema ikinci, İtalyan pilot Massimilano Bianchi üçüncü olarak bitirdi. Günün en hızlı 2 turunu atan pilot ise 02:02 saniyelik süresi ile yarışı dördüncü bitiren Erich Prinoth oldu.



Ferrari Formula 1 takımının pist üzerinde yatığı muhteşem gösteriler ise ana tribünü dolduran 24.000 Formula 1 hayranına heyecan dolu dakikalar yaşattı.




Trofeo Pirelli Coppa Shell


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..