Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dört Çeker Oyunları ArabaYarislari.Net'te Oynanır


Günlük yaşantıda araçları tarif etme sıfatı olarak kullanılan Dört Çeker olayını sizlere açıklığa kavuşturduktan sonra biraz da kategorimiz hakkında bilgi vermek istiyorum arkadaşlar. İlk önce dört çeker araçların geneli kamyonlardan oluşmaktadır. En dik rampaları bile bu araçların teker güçleri sayesinde rahatça çıkabilirsiniz. Hem traktör hem de kamyonların güçlü olduğunu tanımlamak adına kullanılan bu sıfatı kategorimizde denemek ve dilediğiniz gibi eğlenebilmek adına büyük bir hızla ilerlemelisiniz. Araba Modifiye Oyunu kadar eğlenceli olacak bir içerik olduğunu içeride göreceksiniz.
 Hem hız kazanma olayları daha çabuk gelişmekte hem de aracın ani fren yapmasında önemli bir rol oynamaktadır bu özellik…

Parkurlar da karakterimizle birlikte öncelik olarak seri ve dikkatli bir şekilde yönetimleri sağlayacak hızlı bir biçimde etapları bitirmenin planlarını yapacaksınız fakat size eşlik edecek ve her yerde zorluk çıkaracak rakiplerinizde tabi ki bulunacaktır. Bu rakipler hem sizin ayağınızı kaydırmak için uğraşacak hem de büyük para ödülünün sahibi olabilmek adına mücadele edecekler. Onlara yardımcı olabilmek ve etapları beraber tamamlayabilmek adına arabayarislari.net.tr yurdunda hızla ilerlemeli sizi kazaya zorlayacak taktikleri karşısında seri manevralar yaparak bu kötü düşman araçları atlatmalısınız. Bazı oyunlarda sizlere hem yarışma hem de bunun yanında birkaç görev verilecektir.

Bu görevlerin arasında cisimleri toplama, rakipleri yok etme, camları kırma, kutuları parçalama gibi görevler olacaktır. Birçok talimatı sadece aracınızı sürerek yapabilmektesiniz fakat diğer düşman araçları yok etmek sizi epey zorlayacaktır. Onları yok edebilmek için size verilen teknik ekipmanlardan ve saldırı modundan yararlanacaksınız. Bu sayede ilerleme kaydedemeden rakipleri hemen yok edebilecek ve onları öldürebileceksiniz.Dağ Arabasında eğer her rakibi yok ederseniz etaplarda rahat bir şekilde yönetimleri ele alma hakkını elde edeceksiniz. Rakipsiz bir ortamda kafanıza göre aracınızı kullanabilecek ve istediğiniz zaman bitişe rahatlıkla gidebileceksiniz. Genel anlamda sadece “ Yön Okları “ kullanarak aracı geliştirme fırsatı elde edebilir ekstra hız kapsüllerini kullanarak ibrede sonu görebilmek içinse “ X “ tuşuna dokunabilirsiniz.

Bu kontrollerin yanında kimi zaman patlayıcı mayın tuzaklar bulunacaktır. Bu mayınlardan hasar almadan ve aracınızın hasarını arttırmadan geçebilmek için zıplamanız gereken anlar olacaktır. Zıplayarak rahat bir şekilde bölümleri geride bırakabilecek “ Space “ kontrolü sayesinde bunu da rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Kategorimizde ücretsiz bir şekilde eğlenebilir en iyi puanları kazanarak Dünyanın her yerinden katılan oyuncuları geride bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..