Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ferrari Yarış Günleri'ne iETT ile gidebilirsiniz

 Efsane otomobiller piste çıkıyorOtomobil dünyasının en kırmızı, en efsane ve 
en sportif markalarından biri  olan Ferrari; Intercity İstanbul Park’ta sahneye çıkıyor.. Birbirinden güçlü Ferrariler'in yanında eski günlerdeki gibi Formula 1 Pistleri'nin  tozunu atan gerçek efsanelerde izleyicilerin önüne çıkıyor..


Otomotiv ve motorsporlarının  efsane markası Ferrari tarafından
organize edilen “Ferrari Racing Days” etkinliğinin 6. etabı ,24 - 26 Ekim 2014 tarihleri arasında Intercity İstanbul Park’ta düzenleniyor.


İstanbul’da ilk kez düzenlenen etkinlik kapsamında iki seri Ferrari 458 Challenge yarışı, FXX ve 599XX serilerinin pist etkinliği ile eski Ferrari Formula 1 araçlarının pist etkinliği olan F1 Clienti yarışları düzenlenecek. Etkinlikte ayrıca güncel Ferrari F1 aracının nefes kesici şovu ve Ferrari sahiplerinin kendi araçlarıyla gerçekleştirdikleri pist sürüşü gerçekleştirilecek. 
24 Ekim Cuma günü antrenman seanslarıyla başlayan Ferrari Racing Days kapsamında, Ferrari 458 Challenge yarışında 34 araç start alırken, 599XX serisinde 6, FXX serisinde de 3 araç pistte olacak. Geçmişteki Formula 1 yarışlarında kullanılan orijinal Ferrari F1 otomobillerinin dahil olduğu F1 Clienti serisi ise 6 aracın mücadelesine sahne olacak.

Nisan ayında Monza’dan start alan Ferrari Racing Days serisi, daha sonra Avustralya-Sidney, İtalya-Monza, Kanada-Mont Tremblant ve İngiltere-Silverstone pistinde yapılan yarışlarla devam etti. Türkiye’de ilk kez yarışseverler ve özellikle Ferrari tutkunlarıyla buluşan Ferrari Racing Days’in 2014 programı, Abu Dhabi’de yapılacak final yarışlarıyla son bulacak. 
Özel üretim Ferrari XX ve 599 XX otomobillerinin nefes kesen performanslarının yanında, tüm dünyadan ve ülkemizden Ferrari sahiplerinin kendi otomobilleri ile piste çıkacağı Ferrari Racing Days biletleri Biletix’te. 
Ferrari Yarış Günleri'nin programı şu şekilde;
 Ferrari Racing Days programı
Otobüs seferleri ve saatleride aşağıdaki tabloda yer alıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..