Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Her marka otomobile bakım ve onarım

Otomobilinizin verimli çalışması,her an yola çıkmaya hazır olması için,
 bakım ve kontroller şart. Bu, güvenliğiniz içinde çok önemli bir durum..
www.arabamaboschservisi.com’da her marka yedek parça ve işçilik hizmetini online olarak satın almak mümkün. Online olarak satın alınan hizmetler ise, tercih edilen bir Bosch Car Service’inden temin edilebiliyor.


Uzman ve eğitimli personeli, son teknoloji ile donatılmış servis ekipmanları, uygun fiyatlı hizmeti ve müşteri odaklı yaklaşımı ile Bosch Car Service’lerde yer alan ürün ve hizmetlere artık online olarak da ulaşmak mümkün. Araç sahiplerinin Bosch kalitesi ile üretilmiş yedek parça ve bakım ve onarım hizmetini satın almak içinwww.arabamaboschservisi.com’a tıklaması yeterli.
“Aracınız için kaliteli yedek parça ve servis hizmeti seçmek hakkınız!” sloganıyla yola çıkan Bosch Car Service’in e-ticaret platformu www.arabamaboschservisi.com’u ziyaret eden, her marka ve model araç sahipleri, araçlarına uygun yedek parçayı satın alabilmenin yanı sıra, işçilik hizmetini de peşin olarak ödüyor ve kendilerine en yakın Bosch Car Service’de uygulamayı yaptırabiliyorlar.
Online Serviste Avantajlı Ödeme Seçenekleri
www.arabamaboschservisi.com sitesinden alışveriş yapan araç sahipleri, tercih ettikleri ürün ve hizmetle ilgili standart fiyatları görerek hizmet almanın yanı sıra, yedek parça ve servis hizmetlerinde farklı ödeme seçeneklerinden birini seçebilme avantajına da sahip olacaklar. Site üzerinden gerçekleştirilecek online randevu sistemiyle ise, hizmet almak istedikleri tarih ve saati kendileri seçerek zaman kaybetmekten kurtulacaklar. 
Garantisi Bozulmadan Araç Bakımı
Garanti süreci devam eden araçlara da garantisi bozulmadan bakım ve onarım hizmeti sunan Bosch Car Service’in e-ticaret platformu www.arabamaboschservisi.com üzerinden vale hizmeti de dahil olmak üzere bir çok ek hizmetle ilgili bilgi alabilmek mümkün.
İlk etapta İstanbullu araç sahiplerine hizmet veren www.arabamaboschservisi.com yıl sonuna kadar Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da da sürücülerin hizmetine sunulacak.

Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Hakkında:
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi  (Automotive Aftermarket-AA), binek ve ticari araçlar için yedek parça pazarına ve dünya çapındaki araç bakım ve onarım servislerine yedek parça sağlarken, her türlü arıza teşhis cihazı ve servis ekipmanlarını da sunmaktadır. Ürün yelpazesi içinde, orjinal ekipman kalitesinde, Bosch’un bünyesinde geliştirilmiş ve üretilmiş ürünler ile hizmetler yer almaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi  Bölümü, 140 ülkedeki 10.000'in üzerinde çalışan ve küresel lojistik ağıyla yaklaşık 450.000 farklı yedek parçanın müşterilerine hızlı ve zamanında ulaştırılmasını sağlamaktadır. Arıza teşhis faaliyetlerinin kapsamı; araç bakım ve onarım servis teknolojisi, test cihazları yazılımı, servis eğitimi ve bilgi hizmetlerini içermektedir. Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç onarım servis zincirine sahip ‘Bosch Car Service’ organizasyonu, bu bölümün sorumluluğundadır. Ayrıca Bosch Otomotiv Yedek Parça, dünya çapında 500’ün üzerinde ‘AutoCrew’ servis organizasyonundan da sorumludur.
Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet  tedarikçisidir. 2013 yılında yaklaşık olarak 281 bini aşkın çalışanı ile 46,1 milyar avro tutarında satış gerçekleştirmiştir. (Muhasebe yönetmeliğindeki değişiklik sebebiyle, 2013 finansal verileri ancak 2012 yılının belirli bir kısmı ile karşılaştırılabilir) Bosch Grubu; Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Enerji ve Bina Teknolojileri ve Dayanıklı Tüketim Malları olmak üzere 4 ana sektörde faaliyet göstermektedir. Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve 50’nin üzerinde ülkedeki 360’dan fazla bağlı bölgesel şirketinden oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları da dâhil edildiğinde, Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Bu dünya çapındaki gelişme; üretim ve satış ağı daha fazla büyüme için temel oluşturmaktadır.
Bosch, 2013 yılında Ar-Ge’ye 4,5 milyar avro yatırım yapmış ve dünya çapında 5 bin patent başvurusunda bulunmuştur. Bu, günde ortalama 20 patent anlamına gelmektedir. Bosch Grubu etkileyici ürün ve hizmetler tasarlayarak, hem inovatif hem de faydalı çözümler sunarak yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Böylelikle, şirket dünyanın her yerinde “yaşam için teknoloji”sunabilmektedir.
Daha fazla bilgiye internet üzerinden www.bosch.com.tr adresinden erişilebilir.
______________
 Motor Oyunu 

____________

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..