Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Auto Show, otomobilseverlere kapılarını açtı

 Auto Show yine ilgi çekiyor
Toyota Yaris Hybrid'ten BMW i8'e, Ece Gürsel'den Şenay Akay'a renkli, teknolojik ve göz alıcı Auto Show Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı..Tüyap ev sahipliğindeki fuara yüz bine yakın ziyaretçi bekleniyor..
Türkiye’de fuarcılık sektörünün lideri TÜYAP tarafından işletmesi üstlenilen TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nin ve merkezin ilk fuarı olan Samsun Oto Show

Fuarı’nın açılışı,  ünlü mankenler Şenay Akay ve Ece Gürsel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Şenay Akay ve Ece Gürsel’in, güzellikleriyle otomobilleri gölgede bıraktığı, çeşitli etkinlikler ve eğlenceli gösterilerle renklenen Samsun Oto Show Fuarı’na, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Kia, Mercedes, Nissan, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen gibi binek otomobil markalarının yanı sıra Iveco ve Mercedes gibi ticari araç üreten markalar katılıyor.

  

18 – 23 Kasım tarihleri arasında, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gezilebilecek Samsun Oto Show Fuarı’na 100 bine yakın ziyaretçinin katılması bekleniyor.

 Auto Show yine ilgi çekiyor


Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2015 yılında, Gıda, İnşaat, Mobilya-Dekorasyon, Kitap, Tarım sektörleri özelinde fuarlar düzenlenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..