Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobil Haberleri

2015 model arabalar piyasaya çıkmaya başladı. Sizler için incelediğimiz bir kaç yeni model.
 2015 modellerİlk durağımız Lada. Lada ülkemizde ilk olarak Samara modeli ile adından bahsettirmişti. Şimdilerde ise Vesta adı verdiği aracıyla piyasaya girme hazırlığında. Rus firma Lada iddialı bir giriş yapmak istiyor. Lada Vesta’nın fiyatları  uygun tutulursa başarılı işlere imza atacağı kesin gibi gözüküyor.
Tasarımı, motoru ile güzel bir seçenek olacaktır.

Chevrolet Cruze ülkemizde çok tutulan bir araç olmayı başarmıştı. İlk kasası motor gücü az gibi şikayetler ortaya çıkarmış, Chevrolet’te bu durumu aracın gücünü arttırarak ortadan kaldırmıştı. Şimdi ise yep yeni bir Cruze geliyor diyebiliriz. 2015 model Chevrolet Cruze gücüne güç katarak karşımıza çıkacak. Dizel otomatik seçeneğinin olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak Chevrolet bu seçeneği otomobiline eklerse satış rakamlarını katlayabilir.

Yeni yılda birbirinden güzel otomobiller sahne çıkıyor. Ancak sıfır araba fiyatları da bir hayli artış göstermeye başladı. En uygun otomobil 30 bin TL’den başlıyor.

Hyundai yeni i20 2015 modeli ile çok iddialı. 2015 yılının en çok ses getirecek modeli i20 olacak diyebiliriz. Henüz showroomlarda yerini almamış olmasına rağmen çok fazla ilgi görüyor. İnternette, sosyal medya da i20’ye rastlamanız mümkün. Yep yeni bir tasarıma sahip. Eski kasalarındaki sıradan görünüm yeni kasada yerini muhteşem bir görünüme bırakıyor. Hyundai i20 bu şekli ile i30’a bile fark atabilir. Birde bunun üzerine dizel otomatik seçeneği eklenirse, piyasayı alt üst edeceği kesin. Yine Hyundai’den bir haber verelim. Hyundai Elantra için dizel otomatik modelini satışa sundu.

Ülkemizde benzin pahalılığı sebebiyle en çok tutulan modeller artık dizel otomatik modeller olduğu için hemen hemen tüm firmalar bu seçenek üzerinde duruyor.

Birde elektrikli otomobil haberleri gelmeye başladı. Elektrikli araçlar konusunda ilk ciddi atak Renault’tan geldi. İki yeni model ile piyasaya giren Renault ilginç tasarımlı Twizy modelini ve Zoe adını verdiği otomobilini satışa sundu. Önümüzdeki günlerde bu araçlara trafikte daha sık rastlayabiliriz. Twizy tek kişilik bir otomobil. Boyutları küçük, arka kısmında yolcu yeri var ama çok rahat olduğunu söyleyemeyiz. Tek kişi seyahat edenler için çok çok ideal bir otomobil. Elektrikli motoru sayesinde inanılmaz tasarruflu. Birde küçük boyutları sayesinde park yeri stresini ortadan kaldıran bu araç 2015  yılına damga vurabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..