Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yarın; Yerli Otomobil Arayışları ve Klasik Oto Sergisi


Klasik otomobiller , 80'ler Otoport'taOtomobil, otomotiv ve ulaşımla ilgili haberler, 
etkinlikler sürüyor; 30 Kasım 2014'te (yarın), CNR Fuar merkezi'nde düzenlenen  High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nda yerli otomobilde “Babayiğit Arayışları” konulu forum düzenlenirken, konuşmacılardan biri de 
BMC'yi satın alan Ethem Sancak olacak..
Aynı gün, Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezlerinden 
 Otoport'ta Klasik Otomobil Rüzgarları esecek. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ve Otoport Otomobil Dünyası organizasyonunda 1950’li ve 1970’li yıllar arasında üretilmiş ve günümüzde klasikleşmiş markaların efsane modelleri sergilenecek. Sergilenen klasik otomobiller arasında çeşitli yarışmaların da yapılacağı organizasyon, Türkiye’nin 50’li ve 70’li yıllarını yansıtan bir atmosferde gerçekleşecek.
Yesilçam’ın efsane ikilisi Göksel Arsoy ve Belgin Doruk’un filmlerine damga vuran 1955 model Chevrolet, Sadri Alışık'ın 1957 model Belair’i, Fikret Hakan'ın Ford Mustang’ı, Cüneyt Arkın, İzzet Günay ve Hülya Koçyiğit'in kullandığı Mercedes’ler, Selvi Boylum Al Yazmalım’ın kamyoneti ile 50'li yıllardaki İstanbul dolmuşları olarak bir dönemin tarihine iz bırakan 1948 model Plymouth marka araçlar, Otoport Otomobil Dünyası’nda  konukları geçmişe götürecek.Etkinlik; 13:00 - 18:00 saatleri arasında  Haramidere E5 üzerinde Otoport'ta gerçekleşecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..