Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yarış Oyunlarını Evimize Sokan Efsane: Hot Wheels

Yarış arabalarını sevmeyen çocuk yoktur. İster erkek çocuk olsun, ister kız, bütün çocuklar yarış arabalarıyla oynamayı, birbirlerinin arabalarını yarıştırmayı severler. Araba yarışı alanında oyuncak üreten markalarda ise akla hemen bir isim gelir: Hot Wheels


Hot Wheels otomobilleri


Hot Wheels’in araba yarışları için ürettiği parkurlar ve arabalar dünyaca çok ünlüdür. Oldukça kaliteli ürünlere imza atan ve her tasarımın altında incelikle düşünülmüş detayların yattığı oyun  setleri, Hot Wheels’in tanınmasında büyük pay sahibidir.


Hot Wheels’in Hikayesi






Hot Wheels’in ilk çıkışı 1968 yılına dayanmaktadır. Amerikan oyuncak üreticisi Mattel’in 1:64 ölçeğinde oyuncak arabalar tasarlamasıyla Hot Wheels’in de temelleri atılmış oldu. Zaman içerisinde marka o kadar popülerleşti ki, bir çok oyuncak araba üreticisi de Hot Wheels arabaları ile uyumlu modeller sürmeye başladı piyasaya. İlk başta çocuklar için tasarlanan Hot Wheels oyuncakları, yıllar içerisinde yetişkinlerin de ilgisini üzerine çeken birer koleksiyon ürünü haline geldi.






Teknolojiyle birlikte tasarımlarını ve oyun parkurlarını yenileyen Hot Wheels sadece bununla kalmıyor, aynı zamanda da otomotiv sektöründe yeni araçların çıkmasıyla her zaman güncelliğini koruyarak günümüze kadar ilk zamanların heyecanını canlı tutuyor. Böylece yaşınız ne olursa olsun araba yarışı sevdanız hiç eskimiyor.

Hot Wheels Oyunları
Hot wheels’in oyun çeşitleri oldukça fazla. Kurulan oyun parkurları çeşitliliği içerisinde, rampalardan zıplayan araçlara, tünellere, akrobasi hareketlerine imkan sağlayan yapılara, 360 derece dönen yollara rastlayacaksınız.Çocukların her daim yanlarında rahatlıkla taşıyabilmeleri amacıyla renkli özel kutularda satışa çıkan oyun setleri, böylelikle birden fazla çocuğun beraberce eğlenceli vakit geçirerek sosyalleşmelerine olanak sağlar.
HotWheels oyuncakları arasında hızı ve yaratıcılığı seven çocuklar için de birçok ürün bulunuyor. sürekli güncellenen oyuncak kategorileri içerisinde, drone robot oyun seti, jet araçlar ve renk değiştiren araçlar gibi farklı oyuncaklar ve parkurlar da dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Hot Wheels Arabaları
1:64 ölçekli olarak tasarlanan yarış motorları ve arabalar, Hot Wheels oyunları içerisinde önemli bir yere sahiptir. Gerçeğe son derece sadık kalınarak üretilen bu araçlar, rengarenk desenleriyle çocuklar için daha da ilgi çekici hale getiriliyor..

1 yorum:

  1. https://www.letgo.com/tr-tr/u/oguz-kilic_96f1acda-7f08-487e-bb64-5a8851312208

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..