Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobilinizi hemen bulan sistem; Avea Arabam

 Avea nın yeni uygulaması ücretsizAracınızı park ettiğiniz yeri hatırlamadınız,
 acil bir durum olduğunda aklınıza gelmedi ! 
Bir kaç saniyede otonuzu bulabilmek için GSM, iBeacon ve GPS özelliklerini buluşturarak ücretsiz yeni  bir uygulama kullanıcıların beğenisine sunuldu..
Arabanızı park ettiğiniz yeri kolayca bulmanızı sağlayan “Avea Arabam”; indirmesi ve kullanması tamamen ücretsiz olan bir uygulama, kendi sınıfında operatör bazlı ilk uygulama olma özelliğini de taşıyor.

Avea Arabam uygulaması araç sahiplerinin araçlarını park ettikleri yeri işaretlemelerini, araçlarına olanuzaklıklarını görmelerini ve araçlarına ulaşabilecekleri en uygun rotayı çizmelerini sağlıyor.
Avea Arabam uygulaması, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlaraücretsiz olarak yüklenerek kullanılabiliyor. Detaylı bilgi http://avea.co/arabam adresinde yer alıyor.
Avea Arabam Uygulaması ile neler yapılabiliyor?
·        Park yeri bulunulan konuma göre kaydedilebiliyorve park yeriyle ilgili notlar alınabiliyor(Kat2, Yeşil Otopark, B73 gibi).
· Bulunulan konumdan park yerine rota çizilebiliyorve pusula sayesinde aracın bulunduğu yöngörüntülenebiliyor.

·  iBeacon teknolojisiyle çalışan Aracımı Bul Kiti ile radar ekranından araca ne kadar yaklaşıldığı takip edilebiliyor.Aracın park edildiği konum işaretlenmezse, Aracımı Bul Kiti ile park yeri otomatik olarak kaydedilebiliyor.
·  Aracımı Bul Kiti sayesinde aracın park yeri aranırken yaklaştıkça veya uzaklaştıkça radardan takip yapılabiliyor ve istendiği takdirdesesli bildirimler alınabiliyor.
·       Avea Arabam uygulamasına yakında en yakın otopark ve benzin istasyonunu bulma, yakıt takibi, kasko ve poliçe takibi ve motorlu taşıtlar vergisini hatırlatma gibi özellikler de eklenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..