Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen, Brezilya'da 22 milyon otomobile ulaştı

62 yıldır Brezilya'da faaliyet gösteren Almanya'nın en büyük otomotiv firmalarından Volkswagen, 22 milyonuncu otomobili üretmenin gururunu yaşıyor.Brezilya'da üretilen araçların 3 300 000'i ihraç edildi. Volkswagen Brezilya; motor ve  otomobilin yanı sıra kamyon ve otobüste imal ediyor.


 Volkswagen tarihi



Anchieta, Ipiranga (São Paulo), Taubaté, São Carlos, São José dos Pinhais fabrikalarında Volkswagen markalı motor,otomobil ve ticari araç üretiliyor..




Volkswagen'in Brezilya şubesi, 1983'ten bu yana 174 ülkeye araç satarken   20 000 kişiyle 23 milyon motor, 22 milyon otomobil  üretti...Ülkede, 27 kez üst üste en fazla satan marka konumunda..


 


Yerli ve ithal toplam 19 farklı modelin satışı yapılırken ilk Brezilya malı Beetle 1959 yılında bantlardan indi.Ülkenin en büyük otomotiv firması aynı zamanda en büyük otomotiv ihracatçısı..


 Volkswagen tarihi



1970'li yıllarda Ford ile ortak modellerde üretilerek  satışa sunuldu..  




 Volkswagen'in  Brezilya'da sattığı modeller şunlar; Up, Polo, Gol,  Fox, Golf, Passat, Amarok, Touareg, Fusca, Voyage, Jetta, CC, Saveiro, Tiguan, Volksbus, Worker, Delivery, Constellation ..



Kaynak; http://www.vw.com.br/
http://www.man-la.com/produtos-volkswagen



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..