Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İkinci el otomobilin adresi Otoeksper.com yenilendi

 Otoeksper yeni haliyle karşınızdaPiyasadan ikinci el araç almanın riskli olduğu günümüzde, güvenilir, hesaplı ve garantili araç alma gittikçe zorlaşmaya başladı. Alacağınız aracın kaza geçirmiş olması, teknik arızalar, aracın çalıntı olması, vergi borcu bulunması gibi birçok risk nedeniyle 2.el araç alırken daha temkinli olmakta fayda var. Bu noktada güvenilir ve öne çıkan Otoeksper bayileri, imdadımıza yetişiyor.

Garantili ve ekonomik ikinci el araç satın almak isteyenlerin tercihi Otoeksper.com yeni sitesiyle hizmetinizde.Fiat ve Alfa Romeo çatısı altında 2.el araç satışı gerçekleştiren Otoeksper’de garantili, bakımlı ve uygun fiyata araç bulmak çok kolay.
İkinciel oto kiralamak isteyenlere garanti, yol yardım hizmeti, kredi, takas gibi birçok hizmet sunan Otoeksper, bünyesindeki tüm araçları özenli bir ekspertiz işleminden geçirip 101 kontrolüne tabi tutarak müşterilerine sunuyor. Aracın gerekli tescil işlemleri de sizin adınıza Otoeksper’ın uzman ekibi tarafından yapılıyor.
Her marka ikinci el araca ulaşabileceğiniz Otoeksper’de Koç Fiat Kredi’nin sunduğu cazip kredi imkanları ile Fiat, Alfa Romeo grubu 2. el araçları daha kolay ve esnek ödeme koşullarıyla alma fırsatı sunuluyor.  Otoeksper sitesinde yer alan 8 yaş ve 180 bin kilometre sınırının altında olan her marka aracı ise garantili olarak alabiliyorsunuz. Ayrıca garanti süresi boyunca 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti de veriliyor.
 Otoeksper
Otoeksper, titiz bir ekspertiz işleminden geçirdiği araçlarını belgelendirerek araç hakkında detaylı bilgi edinmenizi sağlıyor. Güçlü Bilgi-İşlem altyapısı sayesinde Otoeksper bayilerini ortak bir network aracılığıyla buluşturarak geniş bayi ağı stok seçenekleri ile sizlere en uygun araçları sunuyor.
Otoeksper, Fiat ve Alfa Romeo çatısı altında hizmet veren bayi ağı ile yeni araç ihtiyacınızı karşıladığı gibi şeffaf ve güvenilir takas hizmetiyle de tercih ediliyor. Aracınızın marka, model, km, donanım ve aksesuar özelliklerine göre fiyat bilgisi alabildiğiniz Otoeksper’in çağrı merkezinden 7/24 destek ve bilgi alınabilmekte.
Türkiye’nin 32 ilinde faaliyet gösteren Otoeksper’den garantili 2.el araç satın almak için www.otoeksper.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..