Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi ödülle devam ediyor

Son dönemde L200 ve SUV modelleriyle ön planda yer alan Mitsubishi; Yeni L200 ile Yılın Pick-up’ı seçildiAvrupa'da resmi olarak pazara sunulmadan önce, İngiltere'nin ve Avrupa'nın önde gelen otomobil dergilerinden Auto Express tarafından Yılın Pick-up’ı ilan edildi.Mitsubishi Motors’un tamamen yenilenen 


 Yeni Mitsubishi L200




beşinci nesil pick-up’ı Yeni Mitsubishi L200, İngiltere'de yayınlanan haftalık otomobil dergisi Auto Express tarafından ‘Yılın Pick-upı’ seçildi. Böylece Mitsubishi Motors Corporation ve Mitsubishi Motors İngiltere, Yeni Mitsubishi L200’ü Avrupa pazarına iddialı tanıtmış oldu.


Mitsubishi Motors yetkilileri, “Bu ödül, yılın ikinci yarısında gerçekleştireceğimiz lansman öncesinde bizim için mükemmel bir sıçrama oldu. 5. Nesil L200’ün pazarı kısa sürede ele geçireceğine ve pick-up pazarında mevcut konumumuzu daha da güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Yeni Mitsubishi L200, pick-up segmentinde çıtayı yükseltti

Mitsubishi Motors’un 150 ülkede yıllık 200.000 adetlik satış hedeflediği Yeni Mitsubishi L200, yakıt ekonomisinden kolay manevra kabiliyetine kadar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak üzere baştan tasarlandı. Atletik ve yenilenmiş güçlü tasarımıyla dikkat çeken Yeni Mitsubishi L200, güçlenen altyapısı ve üstün donanım özellikleriyle bir SUV/binek otomobil konforuyla sınıfında fark oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..