Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sigortalarınız atmasın

Sigortaların atması; size ve yakınlarınızın strese girmesi, gerilmesi, yanlış kararlar almanıza, maddi zararlara, zaman kaybına ve daha bir çok olumsuz şeye neden oluyor!!!Bahsettiğimiz elektrik sigortası değil şüphesiz!


 Bu  kasko hem avantajlı daha geniş özellikli


Ancak, elektrik sigortası, kafamızdaki temsili sigorta veya aracımızı, evimizi sigorta etmemiz hep bir değeri veya

konuyu risklerden korumak amaçlıdır. Şu durumda, otomobilinizi, motosikletinizi veya ticari aracınızı sigortalamak, yapacağınız en doğru iştir..

Yaşanabilecek her türlü tehlikeye karşı güvende olmak için Allianz Sigorta biribirinden farklı çözümler ve kolaylıklar sunuyor. Son aylarda artan terör olayları, hırsızlık, sel ve su baskınları, üçüncü kişilere karşı maddi sorumluluk ve şu an aklınıza gelmeyen her türlü riske karşı bir çözüm olması güzel bir şey.

Kendi aracınızı isteğe bağı olarak; yanma, kaza ve çalınma gibi olaylara karşı korumak amacıyla yaptırılan Kasko Sigortası, Türkçe'ye İtalyanca Casco (kaza) kelimesinden geçmiştir.Standart olarak yukarıda bahsettiğimiz kaza gibi tehlikelere karşı korunma amaçlıdır.Ancak Allianz Sigorta, tüm risklere karşı Tüm Oto Genişletilmiş Kasko ile araç sahiplerine kapsamlı bir seçenek gösteriyor..


 


Tüm Oto Genişletilmiş Kasko sigortasında

Çarpma, çarpılma, yanma
Hırsızlık
Halk hareketleri, terör
Sel ve su baskını
Ferdi kaza
Hukuksal koruma
Üçüncü şahıslara karşı mali sorumluluk
Güvenlik sistemi ve araç kayıt belgesi teminatı güvence altına alınırken aşağıda görebileceğiniz 
eklemeleri de yapabiliyorsunuz..


Gümüş Koruma Teminat Avantajları 

Ferdi Kaza (10 000TL)

Sigara Yanığı

Orta sınıf kiralık araç

Kişisel eşya


Altın Koruma Temiantı Avantajları

Ferdi Kaz (20 000TL)

Sigara Yanığı

Orta sınıf kiralık araç

Kişisel eşya

Yanlış akaryakıt dolumu

Gelir kaybı teminatı

Mahrumiyet teminatı



Bunun yanında farklı mesleklere göre, hasarsızlık durumu, tek sürücü olması, peşin ödemeye göre indirimler sağlanıyor...


Yedek araç hizmeti ve 444 45 46 numaralı Allianz Çözüm Hattı'ndan yetkili servis, yol durumu, otel, restoran ve çeşitli etkinliklerle ilgili 24 saat bilgi alma; poliçe sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanılabiliyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..