Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Cumhuriyet Rallisi, istanbul'dan Çanakkale'ye

 29 EkCumhuriyet Rallisi Çananakle de sonlanacakElli klasik otomobil, renk deryası içinde, Maslak'tan start alarak Çanakkale'ye doğru yola çıkacak. Cumhuriyet Rallisi'nde
 farklı bir etkinlikle iki kenti biribirine bağlayacak.Çanakkale Geçilmez sözüyle Kurtuluş Savaşı'nın zaferini klasik otomobillerle farklı bir şekilde kutlamak ve farkındalık olışturmak adına renkli bir girişim.. Cumhuriyet Rallisi, 23 Ekim Cuma günü saat 10:00’da, İstanbul’un yeni nesil kültür&sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’dan start alacak.
Kültür ve sanatın doğayla iç içe olduğu, İstanbullulara nefes aldıran UNIQ İstanbul, bu kez Cumhuriyet Rallisi’ne ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 25. yılını kutlayan Klasik Otomobil Kulübü’nün geleneksel Cumhuriyet Rallisi, 23 Ekim Cuma günü İstanbul’da start alıp 24 Ekim Cuma akşamı Çanakkale’de tamamlanacak. 
 

Birbirinden değerli 50 klasik otomobilin yarışacağı ralli, bu sene Çanakkale Savaşları’nın 100.yıldönümü çerçevesinde Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilecek.
Otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyoncuları, müze sahipleri, sanatçılar ve iş adamlarının aralarında bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin kendi araçları ile katılacağı Cumhuriyet Rallisi’nde birbirinden değerli otomobilleri yakından görmek ve sergiledikleri nostaljik geçidin renkli atmosferini yaşamak isteyen İstanbullu klasik severler, UNIQ İstanbul’daki startta otomobilleri izleme imkanı bulabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..