Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

O Kupayı Türkiye Kazandı

 şampyon Türkiye denTürkiye adına yüz güldüren bir zafer ; Avrupa Ralli Kupası'nı Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibi kazandı.Hırvatistan'da yapılan ralliyi kazanan sürücülerimiz sayesinde Türkiye'ye motorsporlarında önemli bir başarı elde etti.
02-03 Ekim tarihlerinde Hırvatistan'da düzenlenen 2015 Avrupa Ralli Kupası'na dahil Crotia Rally, Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibinin zaferi ile sonuçlandı. Bu sezon ülkemizi Avrupa Ralli Kupası'nda temsil eden Castrol Ford Team Türkiye takımından Bostancı-Vatansever, bu yarışla kupadaki 5.zaferini kazanarak sezonun bitimine 3 yarış kala Avrupa Ralli Kupası'nı kazanmayı garantiledi.

Sezona Bulgaristan Rallisi zaferi ile başlayan, daha sonra İstanbul'daki Bosphorus, Bulgaristan'daki Sliven ve Sırbistan'daki Serbia rallilerini kazanan rallilerini kazanan Murat Bostancı-Onur Vatansever, en yakın rakipleri Birleşik Arap Emirlikleri'nden Rashid Al Ketbi-Karina Hepperle'nin önünde zafere ulaşmayı başardı.
 şampyon Türkiye den
Ülkemize otomobil sporlarındaki en önemli başarılardan birisini kazandıran Castrol Ford Team Türkiye takımı ve Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..