Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hyundai'n Lüks Markası Genesis, 6 yeni modelle müşterilerinin karşısına çıkacak

Uzakdoğu'nun yükselen ismi Hyundai, lüks markalarla rekabet edecek yeni otomobil markasını dünyaya duyurdu. Markanın en üst modeli Genesis, artık en konforlu, en lüks markaların en sıkı rakibi olarak otomotiv dünyasına girdi.Hyundai,bugün yepyeni bir sayfa açarak gelişimini bambaşka bir boyuta taşıyor. Hyundai’nin lüks segmentteki başarılı modeli “Genesis”, artık üstün


 yeni Genesis


performans, teknolojik sistemler ve zarif tasarımlarıyla kişiye özel lüks modeller sunan bir marka olarak yoluna devam edecek.



Elit ve seçkin müşteriler için yaratılan ve aynı zamanda lüksü simgeleyen Genesis markası, Hyundai’nin gelişen imajına da yardımcı olacak. Hızla büyüyen küresel pazardaki payını ve başarısı artırmayı hedefleyen Hyundai, 2020 yılında 6 yeni lüks modeli Genesis markası altında satışa sunacak.





Tüm pazarlarda söz sahibi olmayı planlayan Genesis, dünyanın önde gelen saygın lüks markalarıyla kıyasıya rekabet edecek.
Genesis,üstün ve kaliteli modellerle lüksü tanımlarken aynı zamanda günlük kullanıma uygun konforlu ve kullanışlı otomobiller sunacak. Üstün performansa sahip modellerle, şık ve zarif tasarımla, gelişmiş kullanım özellikleri ve yüksek kaliteye sahip iç mekan malzemeleriyle bilinirliğini artıracak.
Hyundai Motor Company Başkan Yardımcısı Euisun Chung, Genesis ile ilgili olarak, “Genesis markasını, yenilikçi çözümlerle farklı bir deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar için oluşturduk. Genesis, üst seviyedeki beklentileri karşılayacak ve insan merkezli marka stratejimizle dünya çapında pazar lideri olmak için varlığını sürdürecek” dedi.



 yeni Genesis


Müşterilerinin tüm beklentilerini karşılayacak Genesis modelleri,üstün sürüş dinamikleri ve özellikle etkileyici tasarımlarıyla öne çıkacak. Kişiselleştirilmiş ürün gamı, müşteri memnuniyetinin yanı sıra rakiplerinden ayrışan daha ileri teknolojileri barındıracak. Genesis modellerinde kendine has kanatlı Genesis amblemi kullanılacak. Markanın imajını ve kalitesini simgeleyecek olan model serisi “G” harfiyle sunulacak. Örnek olarak vermek gerekirse yeni modeller Genesis G90, G80 ve G70 olarak adlandırılacak.

Bu yeni oluşumla beraber Hyundai, markanınfarklı bir çizgide olması ve kendine has bir tasarım dili sunması için prestijli bir “GenesisTasarım Bölümü”de oluşturdu. Daha önce segmentlerine öncülük eden Alman markaların tasarımlarından sorumlu olanLuc Donckerwolke de Hyundai Tasarım Merkezi Yöneticisi rolüyle 2016 ortasından itibaren görevine başlayacak. Yeni “Genesis Tasarım Bölümü”nün çalışmalarını iseHyundai Grubu Tasarım Başkanı Peter Schreyer denetleyecek.Peter Schreyer, “Genesis marka otomobillerin tasarım dilini oluştururken, yenilikçi bir çizgi ve cazibe sunmak adına son derece beğenilen ürünler yaratmak istiyoruz.Genesis ile birlikte lüks otomobil sektörüne yeni değerler ve yeni standartlar getirilecek” dedi.

Genesis, öncelikli olarak Kore, Çin, Kuzey Amerika ve Orta Doğu pazarlarında satışa sunulacak ve daha sonra Avrupa’da da tüm gücünü ve kalitesini gösterecek.

5 yorum:

  1. Hyundai de kendini iyice Japon sanmaya başladı. Japonların yıllardır Lexus, İnfiniti ve Acura ile yaptığını Hyundai Genesis markasıyla mı yapacak. Japonlar yıllarca çalışıp öyle bir sistem oturmuşlar ki Amerika da Lexus en çok satan marka ve 12 yıl üst üste en güvenilir marka seçildi. Japonlar Audi, BMW, Mercedes alamayan kullanıcılara Lexus, İnfiniti, Acura ile çok iyi alternatif olmuş oldu ve başarılı bu konuda çok başarılı oldular. Hyundai'ye de bunu yıllarca anlatmaya çalıştık demek ki bunu yeni anladılar Hyundai Genesis markasıyla ne başarılı olur orası şüpheli

    YanıtlaSil
  2. Hyundai kim BMW, Mercedes, Audi'ye rakip olmak kim. Birisi şuna Hyundai olduğunu hatırlatsın. Genesis bir dönem Hyundai'nin modeliyken şimdi Hyundai'nin lüks markası oldu. Hyundai de tıpkı Japonlar gibi Genesis markasıyla ancak Alman rakiplerine alternatif olabilir ancak asla rakip olamaz. BMW, Mercedes, Audi varken Genesis markasına Türkiye'de bakan olacağını düşünmüyorum dünya çapında Genesis markası iş yapabilir ancak Türkiye de asla iş yapamaz. Yıllardır Japonların yaptığını Hyundai'nin Genesisle yapması çok zor. Japonların belirli bir sistemi var Japonlar yıllarını verdiler ve bu sınıfta istediği başarıyı yakaladılar aynısını Hyundai yapamaz

    YanıtlaSil
  3. Başarılı olmasaydı Genesis kapanırdı.2017 deyiz

    YanıtlaSil
  4. Yılmaz bey Hyundai önce Genesis markasına özgün bir logo yapsın. Genesis markasının logosu Bentley, MINI karması. Sadece Genesis markasının logosu özgün değil modelleri de aynı şekilde özgünlükten çok uzak. Genesis markasının kendini kanıtlayabilmesi için daha önünde 5-10 seneye ihtiyacı var. Oldu olacak bare Hyundai Genesisle Audi, BMW, Mercedes'i geçtim Bentley ve Rolls-Royce'a rakip olsun. Japonlar bu konuda Korelilerden her türlü daha tecrübelidir ama Japonların Lexus, İnfiniti, Acura ile yakaladığı başarıyı Hyundai'nin yakalayacağını hiç zannetmiyorum

    YanıtlaSil
  5. Yılmaz bey size asla katılmıyorum. 2017'de de olsak Hyundai'nin en büyük eksiği prestijidir. Hyundai deyince insanın aklına direk Accent geliyor. Şimdi Hyundai sahipleri de çıkar Genesis markasını Rolls-Royce ve Bentley ile karşılaştırmaya kalkar. Lexus ve İnfiniti sayısız ödül kazandı başarısını taçlandırdı Genesis markasının henüz hiçbir başarısı yok. Genesis markasının kendisini kanıtlayabilmesi için 5-10 yıla ihtiyacı var çünkü Genesis'in model yelpazesi henüz çok zayıf rakipleri ile rekabet etmeye asla yeterli değil. Audi, BMW, Mercedes, Lexus, İnfiniti zengin bir model yelpazesine sahip. Japonlar emeklerinin karşılığının aldıkları ödüllerle zaten ispatladılar ama aynı şeyi Hyundai asla yapamaz

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..