Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hyundai'dan alternatif yakıt teknolojili yeni bir otomobil

 Yeni hyundaiYıllar önce yola Tofaş ve Otosan gibi hayata başlayıp dünyanın en çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai , göz alıcı silüeti ve üstün tasarım detaylarıyla yine müthiş bir otomobil ortaya çıkardı.Gelecekten izler taşıyan IONIQ, yeni nesil yakıt teknolojisi sayesinde de çevre dostu bir yol haritası çiziyor. Yenilikçi ve gelişmiş yakıt hücreli kompakt otomobil, üç verimli teknolojiyi bir arada sunarak dünyanın ilk ultra düşük emisyonlu otomobili olmaya hazırlanıyor. Tamamen elektrikli, Plug-in benzinli / Elektrik Hybrid veya benzinli / Elektrik Hybrid motoruyla dikkat çeken IONIQ, 2016 yılında önce Kore’de sonra da Mart ayında yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.

Ürettiği kaliteli otomobillerle yükselişini sürdüren ve aynı zamanda güçlü marka imajını da hızla geliştiren Hyundai, alternatif yakıt teknolojili otomobiller kuşağına yepyeni modeller eklemeye devam ediyor. Küresel ısınma ve temiz su arzı gibi çevresel sorunların giderek ciddi boyutlara ulaştığı bugünlerde çevre dostu / sürdürülebilir yenilikçi yakıt teknolojili otomobil konsepti giderek popüler bir hale geliyor. Bu konuda duyarsız kalmayarak sürekli olarak kendini geliştiren Hyundai, sade ve şık görüntüsüyle dikkat çeken yeni IONIQ konseptiyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Üstün aerodinamik yapısı sayesinde sürtünme katsayısını önemli ölçüde azaltmış olarak karşımıza çıkan IONIQ, böylelikle daha fazla yakıt ekonomisi sağlarken aynı zamanda çevreye herhangi bir zararlı atık atmamış oluyor. Yakıt ekonomisini sağlamak ve çevreye duyarlı olmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılayan IONIQ, akıcı tasarımı ve üstün iç mekanıyla da eğlenceli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunacak. Yeni hyundai
Hyundai tasarımcıları, otomobil sahibiyle IONIQ arasında duygusal bir bağ oluşturmak için etkileyici çizgileri ve üst düzey malzemeleri bir arada kullanırken aynı zamanda çevre odaklı olmasını da birinci hedef olarak belirledi.

Dış tasarımındaki zariflik ve sadelikle beraber iç mekanda kullanılan kaliteli malzemelerin bırakmış olduğu prestijli ambiyans ise konsept otomobilin iddiasını artırmış oluyor. Şık bir tasarıma sahip olan otomobil, coupe benzeri bir siluet ve sayısız göz alıcı detaylarıyla da kendinden emin bir duruş sergiliyor. Önde karakteristik Hyundai tasarım esintileri sunan otomobil, C şeklinde konumlandırılmış entegre LED pozisyon lambaları, parlak siyah altıgen ızgarası, geniş hava girişleri ve yumuşak tavan çizgisi sayesinde de segmentine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Hyundai, IONIQ modelinden önce ürettiği hibrid ve düşük veya sıfır emisyonlu araçlarla dünyanın önde gelen markalarından biri olarak biliniyor. 2013 yılında dünyanın ilk hidrojen yakıt hücreli otomobilini üreterek satmaya başlayan Hyundai, ix35 Fuel Cell ile özellikle Londra, Kopenhag ve Brüksel gibi Avrupa’nın önde gelen başkentlerinde belediye ve resmi kuruluşlarda görev alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..