Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

V2 Challenge, 3 ayaktan oluşuyor ve son yarış 19 Aralık'ta..

Yerli otomobil Volkicar'ların yarıştığı V1'den sonra ikinci serisi olan V2'de, son hız ve rekabetle devam ediyor..Amatör sürücüler Volkicar'lar ile Kocaeli Körfez'de gelecek adına güzel ilere imza atıyor..






Yerli yarış otomobili VOLKICAR’la düzenlenen, Türkiye’nin amatörlere yönelik en başarılı yarışı V2 Challenge’ ın ikinci raundu Körfez Pisti’nde gerçekleşti. 17 yaşındaki genç yetenek Onat Telkenar yarışı birinci bitirdi. İkinci Berk

Durak, üçüncü ise Can Altınok oldu. İlk yarışın galibi ve genel klasman lideri Serhan Kayalar ise yarışı dördüncü tamamladı.



Futbolcu Gökhan Gönül' ün eşi Hatice Gönül, V2 Challenge’da ikinci yarışı tamamladı. Üç yarıştan oluşan V2 Challenge’ın tek kadın pilotu Hatice Gönül, son yarışı da tamamlayarak otomobil sporlarına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.



19 Aralık’ ta gerçekleşecek olan son yarış için rekabet oldukça artmış durumda. Kayalar hala lider durumda iken, ikinci Aydıncan Ataberk ile üçüncü Onat Telkenar arasında sadece bir puan fark bulunuyor. V2 Challenge’ ın ikinci yarışında üçüncü olan Can Altınok, ilk üç sıradaki gençleri son yarışta zorlamak hedefinde.


Volkan Işık Akademi tarafından organize edilen V2 Challenge, 3 ayaktan oluşuyor ve son yarış 19 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. V2 Challenge yarışları sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.



V2 Challenge İstanbul Yarış Tarihleri



29 Kasım 2015 Pazar


6 Aralık 2015 Pazar


19 Aralık 2015 Cumartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..