Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nesil Pazarlamacılar İçin İnterneti Etkin Kullanma Fırsatı

Markaların rekabeti artık dijital platformda çok daha etkin bir seyir izlemeye başladı. Markalar potansiyel müşterilerine ulaşmak ve hedeflerini gerçekleştirmek için dijital pazarlamaya her geçen dönem daha fazla önem veriyor. SEO çalışmalarının önemini de ortaya koyan bu durum, arama motoru optimizasyonu çalışmalarına ilgi duyanların sayısında da bir artışı beraberinde getirdi.
İnsanlara en hızlı ulaşmanın ve en hızlı geri bildirim almanın yolu internetten geçiyor. İnterneti bir
fırsata dönüştürmek için de etkin kullanımı şart. İnsanlara ulaşma aracı olan markaların web sitelerinin fark edilmesini sağlamak ise dijital pazarlamanın olmazsa olmazı. İşte bu noktada devreye SEO çalışmaları giriyor. Sadece fark edilmeyi sağlamakla kalmayıp uzun vadede de çözümler sunan SEO bu yönüyle dijital pazarlamanın da bel kemiğini oluşturuyor.

SEO Alanında Gelişmek İsteyenler İçin Fırsat: Digitalzone’16

SEO hakkında mevcut bilgilerinizi çok daha üst noktalara taşımak ve kendinizi bu alanda yetiştirmek isterseniz, düzenlenen etkinliklere katılım sağlayarak bir başlangıç yapabilirsiniz. Türkiye’de SEO alanında birbirinden önemli etkinliklere imza atan Zeo, bu yıl Digitalzone’16 adıyla yeni bir etkinlik hazırladı. Arama motoru optimizasyonu alanında kendini geliştirmek isteyenler için bu etkinlik muhteşem bir fırsat niteliğinde.

Digitalzone'16 Doğu Avrupa'nın En Büyük Dijital Pazarlama Konferansı adıyla duyurulan etkinlik 21-22 Ekim 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek. Şişli’de bulunan Radisson Blu Hotel’in ev sahipliği yapacağı konferans dünyanın dijital pazarlama seyrine yön veren birbirinden prestijli isimleri bir araya getiriyor. Konferansta konuşmacı olarak yer alacak isimler arasında başarılarıyla ve vizyonuyla tüm dünyanın tanıdığı çok sayıda dijital pazarlama uzmanı ve SEO uzmanı da var.

Anahtar kelime, dijital pazarlama, SEO altyapısı, doğru optimizasyon gibi kavramları çok daha net bir şekilde kavrayabileceğiniz konferans sonrasında interneti en etkin şekilde kullanmanın önemini de farklı bakış açılarıyla değerlendirmiş olacaksınız. Google’dan Gary Illyes ve Distilled’dan Tom Anthony konuşmacı olacak isimler arasında bulunuyor. Huffington Post’tan Judith Lewis, MOZ’dan Rand Fishkin, SEER Interactive’den Wil Reynolds sunum yapacak olan diğer isimler. Yaklaşık 700 katılımcı olması beklenen konferans için rezervasyon ve bilet bilgilerine web sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..