Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye'ye gelenlerin en yenisi 39 500 TL

Euro 6 normlarıyla emisyon değerlerine uyan, akıcı tasarımıyla  müşteriyi çeken sıradışı bir Çin markası. Avrupa emisyon  normlarına uygun ilk Çin otomotiv markası diyebileceğimiz DFSK,  üç yeni aracıyla Türkiye'de.Bu araçları ise yeni SUV modelleri takip edecek!
SsangYong markasının Türkiye temsilcisi de olan Şahsuvaroğlu ;Cezayir'de bir çok Çin markasının da satışını gerçekleştiriyor..Görünen  o ki;  Modern teknolojiye sahip bu araçlardan kullanıcılar memnun kalırsa,  özellikle SUV sınıfında yeni ve hesaplı alternatiflerle rekabet artacak!



Çin'de ve İngiltere gibi  çoğu pazarlarda C31, C32 ve C35 model adları kullanılan araçlar Türkiye'de Mini Maxi, Twin Maxi ve Mega Van adıyla satılacak.

 Türkiye'nin en yeni araçlarının tanıtımıyla ilgili basın bülteni aşağıda yer alıyor;

DFSK –Mini Maxi:
Ø Mini Maxi, 1,5 L DVVT 101 PS beygir gücü sunuyor.
Ø 2,9 metre kargo bölümü,
Ø Elektrikli ön camlar,
Ø Kullanışlı elektrikli direksiyon,
Ø Konforlu kumaş koltuklar,
Ø Güçlendirilmiş şase,
Ø Modern İç tasarım,
Ø Yaprak makas süspansiyon,
Ø 4.730mm uzunluk,
Ø 3.050mm. dingil mesafesi,
Ø 1.005kg yük kapasitesi



DFSK –Twin Maxi:
Ø Twin Maxi, 1,5 L DVVT 101 PS beygir gücü sunuyor.
Ø 2,26 metre kargo bölümü,
Ø Elektrikli ön camlar,
Ø Kullanışlı elektrikli direksiyon,
Ø Konforlu kumaş koltuklar,
Ø Güçlendirilmiş şase,
Ø Modern İç tasarım,
Ø Yaprak makas süspansiyon,
Ø 4.940mm uzunluk,
Ø 3.050mm. dingil mesafesi,
Ø 1.013kg yük kapasitesi


DFSK –Mega Van:
Ø 5,1 m³ yükleme kapasitesi,
Ø Modern İç tasarım,
Ø Konforlu kumaş koltuklar,
Ø Gösterişli farlar,
Ø Yaprak makas süspansiyon,
Ø 4.500mm uzunluk,
Ø 3.050mm. dingil mesafesi,
Ø 837kg yük kapasitesi

Şahsuvaroğlu Grup ve DFSK Markası Güçlerini Birleştirdi! ”

Şahsuvaroğlu Grup, zirveye yolculuk hikayesinin önemli bir adımını atmak adına dünyanın sayılı markalarından birisi olan DFSK ile işbirliğini 05 Ocak Perşembe günü Crowne Plaza Otel Kurtköy’de düzenlediği organizasyonla duyurdu. Bu organizasyonda Şahsuvaroğlu Grup; DFSK Ailesi, Değerli İş Adamları ve Değerli Basın Mensupları buluştu.

Şahsuvaroğlu Grup Başkanı Sayın Nihat Şahsuvaoğlu; DFSK ile birlikte güçlü bir başlangıç yapmanın gururunu yaşadığını iletti.

Şahsuvaroğlu Grup Ailesi ve misafirleri, Türkiye ekonomisine değer katacak, otomotiv sektöründeki bu önemli gelişmeye tanıklık etti.

Chongqing Sokon Motor (Group) Imp. & Exp. Co., Ltd.’nin Genel Müdürü Zhang Xingyan’in mesajı;

“DFSK otomobil markası 2003 yılında kuruldu. DFSK, en büyük 3 motor firmasından biri olan Dongfeng Motor’un önemli bir parçasıdır. DFSK markası yıllık 400.000 adet üretim kapasitesi ile küçük silindir hacimli ticari araçlar ve binek araçların üretim ve gelişmesine kendisini adamıştır. DFSK, araçların tasarım ve üretim aşamasında Avrupa Standartlarını izleyerek bu sektördeki liderliğin sürekli olarak takipçisidir. DFSK, 2011 yılından beri peş peşe 5 yıl, Çin küçük hacimli ticari araç ihracatında birinci olmuştur. Ürünlerimiz Avrupa, Latin Amerika, Afrika, Ortadoğu ve Güneydoğu Asya’da 70 ten fazla ülke ve bölgeye ihraç edilerek dünya çapında bilinirliğe ulaşmıştır.

Büyük bir potansiyel olan Türkiye pazarında, geliştirilmiş Euro 6 ürünlerimiz olan Mini Maxi, Twin Maxi ve Mega Van’ı sunmak için stratejik ortağımız Şahsuvaroğlu Grup ile işbirliği yaptık. DFSK Çin otomotiv endüstrisinde Euro 6 onayını elde eden ilk ve tek otomotiv üreticisidir. 

2017 yılında K01H modeli olarak adlandırdığımız bir diğer mini kamyon modelimiz, SUV modelimiz Glory ve ayrıca Türk müşterilerimizden talep gören diğer modeller de, Türkiye pazarına başarıyla giriş yapacaktır. Türk müşterilerden alacağımız geri dönüşlere istinaden güven sağlayabilmek için en iyi ürün ve hizmeti sunabilmek üzere; kendimizi bu işe adayacağız.

Son olarak, DFSK adına ve tüm milletimizi temsilen, sizlere saygılarımızı sunar ve herkese sağlıklar, esenlikler ve mutluluklar dilerim. ”


DFSK Markası;
Sokon Endüstri Grubu’nun, Çin Hükümeti ve özel sektörün otomotiv sektöründe Çin’deki ilk ortaklığı olup, Dongfeng Motor Şirketi, Peugeot Citroen’in %14’lük hissesini PSA Grubundan satın alarak, Fransa Hükümeti ve Peugeot Holding ile birlikte en büyük 3 hissedardan biri olmuştur.

4 büyük araç üretim üssü ve 1 motor üretim üssü ile üretim yapılmaktadır.

70’den fazla ülkede satış – Kuzey Afrika, Güneydoğu Asya, Güney Asya ve diğer ana pazarlarda 1. Konumdadır.

DFSK 2006 yılında başladığı mini araç ihracatında her geçen yıl büyüyerek,
Çin’in en büyük mini araç ihracatçısı haline gelmiştir.

Sokon Endüstri Grubu / DFSK Tarihçesi

1986 - Yay
1996 - Amortisör
2000 - Motorsiklet
2003 - Mini Araç
2008 - Mini Araç Üretiminde Çin’de İlk 3
2015 - Küçük Silindir Hacminde Araç Üretim Uzmanı

Şahsuvaroğlu Grup Başkanı Sn Nihat Şahsuvaroğlu’nun konuşması genel hatlarıyla;

“Değerli Misafirlerimiz Hoşgeldiniz…
Zirveye yolculuk hikayemizin önemli bir adımını atmak adına bir aradayız.
Dünyanın önemli markalarından birisi olan DFSK ile işbirliğimize sizlerle birlikte güçlü bir başlangıç yapmanın gururu içerisindeyiz.


Bu yeni girişimin Türkiye ekonomisine değer katacağına gönülden inanıyoruz.
tüm göstergelerden de görüleceği üzere, Çin Pazarı büyürken Çin Markalarının da 2015 yılında bir önceki yıla göre %4,7 büyüdüğünü görmekteyiz. Bu Çin üretimi araçların ileride daha da yaygın olacağının ve güçlü gelişimin önemli bir göstergesi.

Yine, ülkemize inanç ve geleceğe güven duyuyor olmamızın önemli bir göstergesi ise 2020 yılına kadar ve sonrasında devam edecek olan “Kişi başına düşen” gelir artışında güçlü bir büyüme trendi olacağı yönündeki verilerdir.


Biz bu inançla;
Şahsuvaroğlu Grubu olarak, Otomotivdeki 50 yıllık tecrübemizi DFSK markası ile yaptığımız işbirliği ile taçlandırmaktan dolayı gururluyuz.

DFSK Markasının hızlı ve başarılı büyüme trendi ile Şahsuvaroğlu Grup’unun geniş coğrafyalarda ki başarılı büyüme trendi birbirine büyük benzerlikler göstermektedir.

Her iki Grup’un da vizyonu, büyüme konusunda ki azmi, pazarın beklentilerine hızlı cevap verme yaklaşımı ve kaliteli iş yapış tarzlarının benzerliği, birlikte bugün Stratejik bir işbirliği yapmalarının sağlam temellerini oluşturmuştur.

Kuzey Afrika’da başta Çin markaları olmak üzere birçok markanın uzun süredir temsilciliklerini yapmaktayız.
Satış konusunda yakalamış olduğumuz başarıları ve tecrübeleri Türkiye pazarında da DFSK için kullanıyor olacağız.

DFSK markamızı Türkiye pazarında hızlı bir şekilde büyüterek önemli bir Pazar payı kazanacağız ve hızla Türkiye’nin en önemli markalarından biri konumuna getireceğiz.

Başarılarla dolu, kalıcı ve tüm paydaşlarına değer katan güçlü bir yapı olacağız.

Bu güçlü birlikteliği, sizlerin tecrübeleri, bölgelerinizde ki itibarlı ticari hayatınız ve sizlerin de başarı azminizle birleştirerek güçlü bir Bayii ağı hep birlikte kuracağız.

Tekrar katılımınız için teşekkürlerimi sunar, sizlere, Ailelerinize ve çalışanlarınıza şimdiden 2017 yılının bolluk, bereket, sağlık ve başarılar getirmesini dilerim.”

DFSK: Mini Maxi:  39.500TL,  Twin Maxi:  41.500 TL  Mega Van  ise 44.500 TL etikete sahip.

· Araçlar stoklarla sınırlıdır.
· Fiyatlar 26 Aralık 2016 - 31 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
· Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigrotası hariçtir.
· Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz.
· Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kimyasal Ürünler Otomotiv Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar.
· Tavsiye edilen modellerde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %4 ÖTV, %18 KDV vergi tutarı oranları bilgi mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

2 yorum:

  1. Kardeşim 2021 de dfsk yeni modelleri gelecek mi neden bilgi vermiyorsunuz herkes merakla bekliyoo

    YanıtlaSil
  2. https://www.otometre.com/2021/02/cinli-otomobil-devi-dfsk-ilk-elektrikli.html

    https://www.otometre.com/2019/04/turkiye-yollarnda-bilinmeyen-cin.html

    https://www.otometre.com/2021/01/yeni-bir-suv-yeni-bir-elektrikli.html



    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..