Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Volkswagen Type 2 Electric ( Microbus / Bulli)

İlk kez geçtiğimiz yıl dünyanın bir numarası olan Volkswagen, yepyeni elektrikli bir aracı daha yollara çıkarmak istiyor.Beetle, 500 gibi yeni, teknolojik ve de  bir zamanların klasik otomobillerini canlandırma modasına efsane Bulli diğer adıyla Type 2 de dahil oluyor. Güncel ve yeni adıyla da Mikrobus!





Bir dönemin simgelerinden biri olan olan araç, en son Brezilya'da 2013  yılının sonlarına doğru bantlara veda etti.2001 yılından sonra belli aralıklarla Mikrobus'un takipçisi olabilecek bir kaç konsept model tanıtıldı.




 I.D.Buzz adlı en son konsept aracın Yeni Microbus olma ihtimali yüksek.


Yeni Beetle, Amerika Birleşik Devletleri'nde iyi satış rakamlarına imza atarken (bazı pazarlarda yeterli talep görmediğinden üretimin bitirilmesi düşünülüyor) yeni Volkswagen Mikrobus'ü de yanına aldıracağa benzer!!!farklı ülke v e kıtalarda sevilen araç Kombi, Hector, Lokomotif gibi bir çok lakaba da sahip..




Fiat Chrysler; Otomatik Vites ile Volkswagen; Dizel Motor ile gündemde


1960'ların klasik çizgileri, yeni teknolojiler, elektrikli motor ve yeni MEB platformunun harmanlanmasıyla ortaya çıkacak  New Volkswagen Microbus, 2020'den sonra bantlardan inecek...

VW ve FCA, o markaları satacak mı?





Karavan amaçlıda kullanılabiliyor..





Yeni Volkswagen Polo yada Golf Junior veya Polo X

2 yorum:

  1. Volkswagen de en az iki tane insanların tasarımlarıyla kalbini çalacak araç var; Beetle ve Mikrobüs.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..