Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Toyota Hilux

Toyota Hilux'un sekizinci nesli,  Tayland'da yeni bir yüz ile ortaya çıktı.İlk olarak Uzakdoğu'nun turizmiyle de dikkat çeken ülkesi Tayland yollarına çıkacak olan araç, Kuzey Amerika'da üretilen  Toyota Tacoma tarzı altıgen ızgaranın yanı sıra yeni bir ön tampon ve sis farlarıyla gençleştirilmiş.





Mekanik bir yeniliğin görülmediği araçta 2,4 litrelik ve 2,8 litrelik turbo dizel ile bazı  pazarlar için V6 benzin ve 2,7 litrelik benzinli motorlar yer alıyor.Bu motorlar sırasıyla 150, 177 ve 166 beygir güce sahipler.





Araç; 18 inç alaşımları, siyah dış cephe kaplamaları, kasa koruma barları, çamurluk üst korumaları  ve  "Rocco" döşemelerle dikkat çekiyor.Toyota Hilux, bu makyajla daha sert bir görünüme sahip olmuş.


Toyota'dan Türkiye Rekoru







En Yerli Otomobil Toyota Corolla!


4 yorum:

  1. Eskisine bayağı benziyor? Makyajlanmış olabilir mi?

    YanıtlaSil
  2. Evet, makyaj görmüş..Araç daha agresif görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Yeniden çok makyajlı Hilux diyebiliriz. Şu aralar bütün markalar modellerine makyaj operasyonunu iyice sıkılaştırmaya başladılar. Sadece belirli başlı markalar modellerinde köklü değişikliler yaptı. Makyajlanmadan önceki hali bence çok daha güzeldi araç makyajla birlikte çirkinleşmiş. Keşke makyaj yapacaklarına köklü bir değişikliğe gitselermiş daha iyi olurmuş

    YanıtlaSil
  4. Bence ön taraftaki ızgara daha yi bir görümü vermiş. Ama bu değişiklik yeterli olmamış.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..