Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Datsun Cross

Bir Nissan markası olan Datsun, ilk Crossover sınıfı aracını Endonezya'nın Başkenti Jakarta'da (18.01.2018) tanıttı..Endonezya'nın üçüncü Datsun modeli, dünya genelinde de altıncı Datsun modeli olarak yollara çıkıyor.Kompakt Crossover ilk kez Endonezya'da satılacak..






Datsun markasının, çok yönlü ve çok amaçlı otomobiller sunan şık araçlarını sunarak ilerleyebileceği ve müşterilerin güvenliğini ve bağlantılı olmasını sağlayan kullanıcı dostu teknolojileri ile donatılmış olmasıyla gelecekteki yönünü gösteriyor. 





Tarzı ve çok yönlülüğü Datsun CROSS'u rakiplerinden  ayırıyor. Kişisel ulaşım konusunda cesur yeni bir öneri: tüm yaşam tarzları ve farklı görevler için bir araç. Güvenilir, pratik ve ailenin vazgeçilmez bir üyesi olacak.


Yeni Datsun Mi-Do


CROSS adı, ikili karakterini yansıtıyor, günlük yaşamın sınırlarını aşıyor ve rutin görevleri kolaylıkla yerine getiriyor, ancak sorulduğunda yeni maceralara devam etmeye hazır.






Datsun CROSS, canlı performans ve güçlü ekonomi arasındaki mükemmel denge için 104 Nm'lik torka sahip, hafif ve son derece hızlı tepki veren 1,2 litrelik 68/78 hp benzinli bir motorla donatılmış.Bu saygın motor ailesi birbirinden farklı Nissan, Renault ve Datsun modellerine güç veriyor.


Nissan, 41 yıldan beri Türkiye'de olacaktı


Manuel şanzımana ek olarak, model ayrıca X-Tronic CVT (sürekli değişken şanzıman) da sunulmaktadır. Bu şanzıman, pürüzsüz ve kolay sürülebilir, aynı zamanda oldukça yakıt tasarrufludur, daha iyi performans sunar, daha az hareketli parçaya sahiptir ve klasik bir otomatik şanzımana göre daha dayanıklı, daha hafif ve kompakttır.






Datsun CROSS, koruyucu gövde kaplaması ve çamurdan veya uçan taşlardan olası hasarlara karşı koruma altındaki geniş gövde altı korumayla, Endonezya'daki çeşitli yol koşullarıyla baş etmek üzere özel olarak oluşturulmuştur. Kaplama, metal benzeri ek parçalar içeren koyu metalik gri ile kaplanarak gövde rengiyle kontrast oluşturarak son derece çekici, engebeli bir görünüm kazandı.


Bir Koleksiyoner Tutkusu Olarak Model Arabalar


Datsun CROSS 

Yükseklik: 1560 mm

Genişlik: 1670 mm

Uzunluk: 3995 mm

Dingil Mesafesi: 2450 mm

Zemin boşluğu: 200 mm

Dönüş yarıçapı: 4.6 m





Datsun'un araçları şu anda Rusya, Hindistan, Güney Afrika, Endonezya, Kazakistan'da  satılıyor.Datsun 1981 yılına kadar 190 ülkede 20 milyon otomobil satmış bir marka.
2012'de tekrar yollara çıkan Datsun'un; Redi-GO, GO, GO+, On-DO, Mi-Do ve Cross olmak üzere 6 modeli mevcut.


Renault Symbol; dunya otomobili mi; Logan, Granta simdide on-Do





2 yorum:

  1. Daica Duster alt yapısı mı acaba? Nissan ın da bu boyutlarda 4x4'ü var ama?

    YanıtlaSil
  2. Sanki; Dacia Dokker, Dacia Duster, Nissan Micra ve Nissan Qushqai 'yi tasarım ve görünmeyen teknik özellikleri dahil harmanlamışlar ve Datsun Cross'u ortaya çıkarmışlar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..