Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volvo, Lynk & CO üretecek!Geely'den Via Motors'a elektrikli kamyon tasarımı

 Amerikalı elektrikli araç imalatçısı VIA Motors; Volvo, Lotus, Geely, Proton gibi markaların sahibi Zhejiang Geely Holding ile 2019 yılında Çin, Amerika'da piyasaya sürülecek orta ağırlıkta elektrikli kamyon geliştirmek için bir anlaşma imzaladı.Diğer taraftan Volvo CEO'su Hakan Samuelsson, Volvo Cars'ın Belçika'daki tesislerinde Lynk & CO markalı otomobil üretebileceğini ve Avrupa'daki servis ve lojistik altyapısını yeni marka için kullanılabileceğini söyledi.





 Kamyonlar, uzatılmış menzil hibrid elektrikli güç aktarma organları ile donatılmış olurken araçlarda Via Motors'un yazılım ve sistem kontrol teknolojisi kullanılacak.

Via Motors, hafif ticari araçlar  için hibrid ve elektrikli güç aktarma organları pazarlıyor. Şirketin Utah ve Meksika'da iki montaj tesisi var.




Grubun ticari araç firması olan Geely Commercial Vehicles, Çin'in Hangzhou kentinde ve İngiltere'nin Coventry şehrinde iki araştırma merkezine sahip.


Önce Volvo'yu, Proton'u, Lotus'u Aldı. Şimdide AB Volvo İle Mercedes Hissesi Alıyor





Zhejiang Geely Holding Group'un ticari araç konusunda iki markası var: London Electric Vehicle Company ve Yuan Cheng Auto. London Electric, kentsel pazarlar için elektrikli taşıtlar sağlarken, Yuan Cheng elektrikli otobüsler ve teslimat kamyonları geliştiriyor.


Geely, Volvo ile büyüyor, Lynk & Co ile Averika!ya gidecek





VIA Motors International, Inc. , endüstrinin önde gelen patentli, VIA geliştirilmiş araç yazılımı ve kontrol sistemleri teknolojisi ile birlikte geniş menzil elektrikli (eREV) ve tüm elektrikli (EV) güç aktarma organları sistemlerini geliştirir ve pazarlar; bu, neredeyse tüm araç sınıfları ( Sınıf 8) için ışıktan temiz enerji çözümleri sunuyor.





Utah ve Meksika'da hem üretim tesislerinde VIA'nın araç entegrasyon kapasitesi sıfır emisyon gereksinimlerini karşılamak için ticari araç yelpazesi sunar. VIA araçları VTRUX  ®  markası altında ve V-Drive  ®  markası altında VIA güç aktarma organları sistemleri altında  pazarlanmaktadır . VIA'nın araçları ayrıca özel iki yönlü Power Xport  ®  ile donatılabilir 120 240 volt çıkışları yerleşik ile güç 14.4KW kadar sağlayabiliyor.Bu ürünler, ev ve  işyerleri, afet yardımı acil ve yedek güç amacıyla kullanılabiliyor.


DÜNYANIN EN UCUZ OTOMOBiLi, GEELY IG





Kaynak;
https://www.viamotors.com
http://www.autonews.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..