Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Audi, Italdesign ve Airbus'tan havada ve karada hemde otonom bir araç

Gelecekte bir gün gelecek..
Bir tarafta yerli otomobil ve elektrikli motor diğer tarafta ise hem karada hem havada hemde otonom araçlar.Bu uçuş modülü büyük olasılıkla denizde giden bir versiyona da sahip olacaktır..Sıradışı  bu konseptin adı ise: Pop. Up Next konsept!
Audi, Italdesign ve Airbus tarafından trafik sorununu çözmek için geliştirilen konsept araç Pop. Up Next, elektrikli motorlu ile hem karada otonom olarak gidebiliyor.





 Aracın ultra hafif iki kişilik yolcu kabini bir uçuş modülüne eklenebiliyor ve bu sayede havadan ulaşım da sağlayabiliyor.






Cenevre Otomobil Fuarı’nda Audi, Italdesign ve Airbus dikey ve yatay hareket kabiliyetine sahip, tamamen elektrikle çalışan ve tam otomatik bir konsept olan “Pop.Up Next”in tanıtımını yaptı. Gelecekte bu araç sayesinde şehirlerde yaşayan insanlar gitmek istedikleri yere karayolundan veya havadan ulaşım sağlarken trafik sorununu da çözmüş olacaklar. Pop. Up Next’te ilk göze çarpan iç mekan özelliği insanla makine arasında iletişimi sağlayan, ses ve yüz tanıma, göz takip ve dokunmatik özelliklere sahip 49 inç’lik ekran.


Yerli Tasarım, Teknoloji ve Çözümde; Mekik Motors







Aracın, ultra hafif iki kişilik yolcu kabini bir otomobil ya da uçuş modülüne eklenebiliyor. Audi, projeye batarya teknolojisi ve otomasyon konusunda teknik bilgi desteği sağlayacak.
Proje hakkında hakkında konuşan Italdesign Başkanı ve Audi Satınalmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Bernd Martens, “Konu şehirler için geliştirilen farklı mobilite konseptleri ve insanların çeşitli ihtiyaçları olunca, yaratıcılık önemli bir rol oynuyor.Italdesign, inovatif teknolojiler ve radikal prototipler geliştirmek için hizmet veren bir kuluçka merkezi. Pop.Up Next, gelecekte şehir yaşantımızı kökünden değiştirebilecek potansiyele sahip güçlü bir vizyondur.” dedi.






Audi gibi, dünya çapında daha birçok müşterisi için geleceğe dönük otomobil konseptleri geliştiren Italdesign’ın CEO’su Jörg Astalosch, da “Gelecekte farklı şirketler kentsel mobilitenin kurallarını baştan yazacak. Italdesign olarak havacılık sanayinin lideri Airbus’la birlikte çalışarak geleceğin mobilitesine çözümler aramaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Doğaya Karışan Arabalar







Astalosch’a göre Pop.Up Next, şehirlerde yaşayan insanlar için mobiliteye üçüncü bir boyut getirebilecek esnek bir konsept. Italdesign, şehirler, üniversiteler, ve farklı paydaşlardan oluşan ağını kullanarak mobilitenin geleceğinin şehirler için ne ifade edeceğini önceden belirlemeye çalışıyor.




Çarpışma Testlerinde En Yüksek Skor, G. Kore'nin Anadol'undan!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..