Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dizel de Sınıfının En Güçlüsü; Yeni 120 Beygirlik Fiat Doblo

Bursa'da imal ediliyor, Avrupa ve Kuzey Amerika dahil bir çok ülkeye satılıyor, ister iş, ister gezi amaçlı tüm görevlerin üstesinden geliyor.Şimdi  Euro 6 normlarını uygun yeni 1,6 litrelik turbo  dizel Multijet motor seçeneği, 120 beygir güç ve 320 Nm tork değeriyle, Fiat Doblo’ya sınıfının en güçlü aracı olma özelliğini kazandırıyor. 





Bursa'da Tofaş fabrikasında üretilen; Fiat  Doblo, bahara hızlı bir giriş yapıyor. 100 km'de ortalama 5,2 litrelik yakıt tüketim değeriyle; güçlü olduğu kadar aynı zamanda ekonomik olan Fiat Doblo; konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle binek otomobilleri kıskandırmaya devam ediyor. 


Türkiye'de Otomobil ve Araç Üreten Firmalar


Yeni 120 HP’lik dizel motorlu Fiat Doblo Ailesi’nde; ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, hız sabitleme, otomatik iklimlendirme kontrollü klima, 5 inç boyutunda dokunmatik ekranli Uconnect multi medya sistemi, navigasyon, Bluetooth, USB ve AUX bağlantılı müzik sistemi gibi önemli teknoloji, güvenlik ve konfor donanımları sunuluyor. 

Fiat Doblo'nun Batı Yakası Amerika'da ikizi Ram Promaster City ise 2.4 litrelik
 Tigershark Multiair 2 motorla,  benzinli ,9 ileri otomatik vites  178 beygir gücüyle yollarda geziyor.






Cargo Standart, Cargo Maxi, Cargo Maxi XL, Maxi Frigo ve Combi Standart ve Combi Maxi gövde seçenekleri ile üretilen Fiat Doblo Ailesi, 63 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..