Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Scooter; Citycoco City: minik, şirin, çevreci ve ekonomik

Citycoco City; çevreci scooter ve bisikletlerle ulaşıma, doğaya hizmet veriyor.Citycoco'nun, geliştirdiği Citycoco City modeli en ekonomik ulaşımı vaad ediyor.Çıkarılabilir, değiştirilebilir batarya ile 100 kilometre, 3 TL'ye mal oluyor.





Pratik, park sorunu olmayan, çevreci ve şirin bir araçtan bahsediyoruz.İnternet ve gazetelerde şu sıra sıkça yer alıyor.Bazı kaynaklarda Türkiye'de üretildiği yazıyor. 

CityCoco Nedir?

Türkiye'nin tercihi CityCoco, 45 Km'ye varan hız ve 75 Km'ye varan menzili ile bir Scooter'dan fazlasıdır (Modele göre farklılık gösterir). 

Citycoco'nun araçları motor ehliyeti gerektirmiyor ; B sınıfı ehliyetle  rahatlıkla kullanılabiliyor. Gürültü yapmayan çevre dostu araç, iniş çıkışlı  yollarda sorunsuzca ilerliyor.






 LG batarya ve Bosch  markalı motorun kullanıldığı minik aracın belli aralıklarla yapılması gereken bakımı yok.. Citycoco City; plakalı ve tescilli araç sınıfında yer alıp masrafsız ve cüzi bir plaka rakamı dışında bir ödeme gerektirmiyor. Sadece iki yılda bir muayene yapılması gerekli.


Türkler; elektrikli otomobile, elektrikli araca hazır








İki yılda geliştirilen  5 elektrikli scooter ve bisiklet sayısının yıl sonunda yediye ulaşması bekleniyor.  40 bayi ve servis noktası bulunan Citycoco, 2019 yılıyla 100 bayiyle alıcılara ulaşmak istiyor.Bir sonraki hedef ise ihracat..

Citycoco City'nin fiyatları 6 900 Türk Lirası'ndan başlıyor.
CityCoco City, çıkarılabilir çift LG Lityum-Ion batarya ile 120 kilometreye kadar bir yolculuk sağlıyor. Dünyanın önemli markalarından BOSCH motor ile keyifli ve güçlü ulaşım imkanı  sağlanıyor.





CityCoco Graser Elektrikli Bisiklet

 1930'ların tasarımlarından etkilenilerek hazırlanmış özel bir üründür. 





Özel deri sele ve elcikleri ile tasarım ve inovasyon ödüllerine sahip Graser elektrikli motoru sayesinde konforlu bir sürüşü garanti etmekte.






Citycoco Comfort V2 

Koltuk Tek kişilik oturma düzeni 
Suspansiyon Ön Hidrolik Amortisör
Motor Gücü 1000W Hub Brushless Motor 60V
Azami Hız 40 Km/h
Menzil  60 Km'ye kadar (Türkiye yol koşullarında eğim ve sürücü ve yolcu ağırlığına göre 40-50 Km fiili menzil sağlar)

Citycoco'nun Türkiye marka tescili 2016-2017 yıllarında yapılmış.


Elektrikli ve Hibrit Uçaklar Geliyor


Bunları biliyor musunuz?

" 1- Citycoco Elektrikli Scooter Karayolu Uygunluk iznine tabi bir araçtır. Tip Onay Belgesi EEC & COC belgelerine istinaden TSE Tarafından yapılan denetimler sonucunda karayolu uygunluk belgesi olmak zorundadır.

2- Citycoco, İçişleri Bakanlığı Trafik Daire Başkanlığı Trafik Tescil envanterine kayıtlı olup. Aracınızın ruhsat işlemlerini randevunuza istinaden zahmetsizce yapabilirsiniz.

3- Citycoco L1E Sınıfında bir araç olması ve yasal her türlü kaydı tamamlanmış olması nedeniyle TRAMER zorunluluğu olmadan (Trafik sigortası zorunluluğu olmadan) tescil edilebilmektedir.

4- Citycoco Elektrikli Motor -Scooter üretiminde kullanılan her parça, AB standartlarınca zorunlu olan Regülasyonlara göre üretilmiş ve kayıt edilmiş..

5- Citycoco Elektrikli Motosiklet Motorlu Taşıtlar Vergisi'nden (MTV) Muaf.

6- Maliye Bakanlığınca 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi kanuna istinaden %3 oranında ÖTV'ye tabii.






7- Citycoco Elektrikli Motosikletini teslim alırken fatura ile birlikte;

COC belgesi + Onaylı Karayolu Uygunluk Belgesi + ÖTV alındı makbuzu + Servis ve bakım şeması alınması gerekiyor.
https://www.citycocoturkiye.com/urun/citycoco-comfort-elektrikli-scooter-elektrikli-bisiklet "


Mini kent otomobili; Rimono


Firma, http://citycoco.com.tr adresli internet sitesinde kendini şöyle anlatıyor;

Şirketimiz; Citycoco, iş modelimize heyecan katan eşsiz bir deneyim. Enerji fiyatlarının yüksek olması ve ulaşımın zorunluluğu nedeniyle Citycoco daima katma değer sağlayan ürünlere odaklanmaya devam edecek.
Neden Citycoco gibi bir iş modelini tercih ettik?
Yenilenebilir enerji konusunda bir aksiyon almak istememizin bunda etkisi büyük. Gerek doğa dostu tercihler, gerek ucuz ulaşım alternatiflerini düşündüğümüzde Citycoco tam da aklımızdaki gibi bir iş modeliydi. Showroom'da sizleri ağırlamaktan onur duyarız.


Hibrit Lideri Toyota'dan 2020'ye Kadar 10 Yeni Elektrikli Model Gelecek



Kaynak;
https://www.citycocoturkiye.com
http://citycoco.com.tr/

İletişim Bilgileri
Citycoco | Elektrikli Scooter
Üniversite Mahallesi Yasa Sokak No:5/A 34320 Avcılar - İSTANBUL
Telefon: 0850 840 4939

Email: info@citycoco.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..