Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC, yeni çekici serisiyle pazılı tamamlıyor!

BMC, artık mutlu sona yaklaşıyor.Karasu fabrikası, yerli motor ve araç gelişimleri ve diğer  alanlar derken uzun zamandır beklenen yeni kamyon serisinin tanıtımına da de saatler kaldı.Almanya'da ki ticari araçlar fuarında dünya lansmanını yapacak araç, ufak ufak zaten bir pazıl (puzzle) gibi sosyal medya hesaplarından yayınlanıyordu.






An itibarıyla 38 saat sonra tanıtılacak aracın ip uçları içeren fotoğrafları; kimi İnstagram'dan kimi Twitter'dan yada Facebook hesaplarından veriliyordu.Ve BMC, uzun zaman  sonra yeni kamyonun a kavuşuyor.Onu diğer araçlar ve hafif ticari takip edecek..




Merak edilen noktalardan biriyse aracın adının Profesyonel mi yada yepyeni bir isim mi olacağı. 





Yeni olacaksa bu modelin adı Titan mı, Tuğra mı, Yaman mı, Fatih mi veya Yavuz mu olacak?

Bence bu BMC dış tasarım olarak güzel olmuş ama iç mekan nasıl bilmiyoruz.

Kaynak;
https://www.bmc.com.tr
https://www.instagram.com/bmcotomotiv/

4 yorum:

  1. wowturkey de iç mekanı soruyordu arkadaşlar :) Metehan siz misiniz Yılmaz bey ? :)

    YanıtlaSil
  2. Yok. Wow da eski tad tuz ve seviyeli yazılar kalmadı!!! Arada sırada yazıyorum. Asan70 olarak yazdım, yazıyorum Onun dışında başka bir isim kullanmıyorum Mustafa 1981 Bey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahanda beni nasıl tanıdınız :) Pardon ismim yazıyor yukarıda :) emailim de de zaten mustafa1981 var :) Dediğiniz gibi ne saçma yorumlar var wow da. :) elemanın biri tutmaz bu demiş. Utanmasa inşallah tutmaz diyecek. Hayret bir şey :) Bizim derdimiz ne adamların derdi ne?
      Bu arada yarın tanıtılıyor yeni çekici. Umarım başarılı olurlar. İyi akşamlar.

      Sil
    2. BMC sayfasını ara sırada olsa takip ediyorum. En çok yazı yazanlardan birisiniz. Ancak hala BMC sayfasının en çok yorum yapanı benim, 2006 dan beri! :)

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..