Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TeknoFest, İstanbul Airshow ve Saha Expo; İstanbul'da...

Eylül ayının son yarısı bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.Teknoloji, havacılık ve savunma konularıyla sektör kadar özellikle TEKNOFEST,  öğrenciler için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olacak.Teknofest; yeni hava limanında, İstanbul Airshow Atatürk Havalimanı'nda, SAHA Expo ise İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak.




İlk kez 2017'de yapılan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, TEKNOFEST İSTANBUL; Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi amaçlı olarak Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) liderliğinde, Türkiye'nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle gerçekleştiriliyor.





20-23 Eylül 2018 tarihlerinde, İGA İstanbul Yeni Havalimanı alanında yapılacak TEKNOFEST İSTANBUL etkinliğine https://www.teknofestistanbul.org/ adresinden kayıt olabilirsiniz. Bu siteden, etkinliğe giden otobüsler ve yol güzergahı hakkında bilgi alabilirsiniz.




Sivil havacılıkta en önemli etkinliklerden biri olan İstanbul Airshow (Airex) on ikinci ve büyük olasılıkla son kez Atatürk Havalimanı'nda 27-30 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.Yerli  helikopter T625 ve Hürjet en çok ziyaretçi çekecek hava araçlarından ikisi olması bekleniyor!

Uluslararası havacılıkta da önemli bir yeri olan İstanbul Airshow'da daha önce yer almış veya yer alacak firmalardan bazıları arasında; Honda Jet, Leonardo, Pilatus, Piper, Dassault Falcon, Diamond Aircraft, Gulfstream, Cirrus, Pratt & Whitney, Sikorsky, Airbus, AMAC, Bell, Bombardier, Tecnam, Textron Aviation var..

Etkinlikte genel olarak uçuş ve ilgili eğitim ile bakım, nakliye, sportif havacılık araçları ile seyrüsefer ve kabin içi sistem ve ekipmanları, operatörler, modifikasyon ve havacılık tedarik zinciri platformu kuruluşları, satış, kiralama ve finansman şirketleri ile havalimanları tasarım, yapım ve benzer konulardaki şirket ve kurumlar yer alacak.

İki yılda bir yapılan bu havacılık etkinliğine, https://www.istanbulairshow.com adlı internet sitesinden kayıt yaparak ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğe metrobüs hattıyla ulabilirisiniz.




Ayrıca, 13 - 15 Eylül 2018 tarihleri arasında da Milli Savunma Sanayimizle ilgili SAHA; Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde SAHA EXPO, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı düzenlenecek.Ancak bu fuara katılım biraz sınırlı. Gerekli bilgilere fuarın sitesi https://sahaexpo.com dan ulaşabiliriniz.

13-15 Eylül 2018; SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı
20-23 Eylül 2018; TEKNOFEST; İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali
27-30 Eylül 2018; İstanbul Airshow; Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı



Kaynak;
https://www.istanbulairshow.com
https://www.teknofestistanbul.org/
https://sahaexpo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..