Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

3. Arge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi Başlıyor; ziyaret için online davetiye almalısınız..

 Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından organize edilen MMG 3. AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ, 17 -18 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Harbiye'de bulunan  Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.





3. Arge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde birbirinden farklı tasarım, çalışma ve projenin yanında yerli otomobil GEN'in ikinci modeli TM 480'de ziyaretçilerle ilk kez buluşacak..





Etkinlik, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı destekleri, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, TOBB, İTO, DEİK'in katkıları ile Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından düzenlenecek.

Yerli Otomobil GEN Tanıtıldı


Etkinliğin amacı; Türkiye’nin Ar-Ge ve İnovasyon stratejilerine katkıda bulunmak, üreten Türkiye'nin teknolojide geldiği noktaları göstermek, üniversite, sanayi ve kamu işbirliğini geliştirmek, inovatif projelerin yatırıma dönüşmesine, mevcut projeler ile ülke içerisinde ortak bir üretim sinerjisi oluşmasına, ulusal ve uluslararası sanayici ve yatırımcılara Türkiye de ki teşvik olanaklarının anlatılmasıyla yatırımların artmasına katkıda bulunmak üzere tüm bileşenleri, ortak bir platformda buluşturmak.





Türkiye'nin Yerli ve Elektrikli Otomobili GEN Hazır


Zirve ve sergiyle ilgili geniş bilgi ve ücretsiz online ziyaretçi kaydı için: www.argezirvesi.com adresine gidebilirsiniz...

TEKERLEK iÇi DOĞRUDAN SÜRÜŞLÜ ELEKTRiK MOTORU


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..