Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Erduman Otomotiv'den İngiltere'ye Turas Markalı Araçlar

Otomotiv kenti Bursa, otobüs üretimi ve karoser firmalarıyla da dikkat çekiyor.Ülke içinden başka okul, servis veya minibüs ile otobüs arası sınıfta özellikle İngiltere ve İrlanda gibi pazarlara araç satan Erduman Otomotiv, geçtiğimiz günlerde Euro Bus Expo 2018 Fuarı'nda araçlarını sergiledi.





Busworld gibi etkinliklerde de yer alan firma;  karoser kadar iç dizayn konusunda da başarılı.






Mercedes Benz (Atego, Sprinter), Iveco ve DAF markalı yürür aksam üzerine şekillendirilen araçlarda,  genellikle TURAS markası kullanılıyor.






Araçlar, ağırlıklı olarak İveco ve Mercedes Benz üzerine inşa edilmiş.





Soldan direksiyonlu modellerin yanında İrlanda, İngiltere gibi pazarlar için sağdan direksiyonlu olarakta imal ediliyor.





İstek üzerine; VIP amaçlı, daha lüks ve az koltuklu araçlarda hazırlanıyor.






Aracın içi, isteğe göre düzenlenebiliyor.




Bazı fotoğraflar 2016 yılındaki otobüs fuarından.Araçların sergilendiği bölüm biraz dar ve sıkışık olduğundan araçları zaman zaman fotoğraf karesine sığdıramadık!






Bazı araçların arkasında yazdığı üzere Noone Firmasıyla bir işbirliği söz konusu.Noone ayrıca Otokar ürünü Navigo (Sultan) araçların satışını yapıyor.





2003 yılında kurulan şirket, 2011 yılında ihracata başlarken aynı yıl,  otomotiv alanında ihracat yapan ilk 100  Türk şirketi arasına girdi.





Araçlar genellikle  Euro 6 motorlu,  33 ve  37 kişilik yolcu kapasitesine sahip olup başlangıç fiyatı, 33.000 Euro.





En son, İngiltere'nin Birmingham kentinde ”Euro Bus Expo 2018” Fuarı’nda sergilenen araçlar ziyaretçilerin ilgisini çekti.





Bu tür araçlar, küçük otobüslerin kapasitesiyle minibüs gibi daha ekonomik ve şehir içinde daha rahat yol alma imkanı sağlıyor.





Turas markalı araçların Avrupa' da yayınlanan bir ilanı.




Mikro Travego diyebileceğimiz araçta, firmanın hazırladığı araçlardan biri.Altyapı marka logosundan görüldüğü gibi Mercedes Benz. Model ise Atego.






Firmayı ve portföyündeki araçları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.







ERDUMAN OTOMOTiV
Ovaakça Eğitim Mh. Yeni Çeşme Sk.
No : 3 Osmangazi - BURSA / TÜRKİYE
+90 0224 251 40 71
info@erdumanluxury.com
erdumanluxury.com



Kaynak;
 http://erdumanluxury.com
http://www.noone.ie
https://www.busandcoachbuyer.com/new-turas-900-enter-service/
http://www.davidgordonltd.co.uk/home/projects/turas-900/

1 yorum:

  1. Esselamünaleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Allah razı olsun değerli dostum hayırlı işler dilerim işiniz gücünüz rasgelsin amin bu 33 kişilik iveko turas marka araçları karavan olarak düşünüyorum önde iki sıra çifli koltuk tavan ışıklı sistem orjinal kalsın tuvalet banyo en arkada sağlı sollu tuvalet taşı normal aşağıya oturmalı altta büyük depolu arka kapı yan kapalı tuvalet banyodan itibaren öne doğru sağlı sollu dört tane kanepe şeklinde tekli yatak açılmayacak yatakların önlerine yemek masası olarak kullanılacak yatakların önlerinde yukarı açılır katlanır kapı olacak yataklar çiftli toltukların yerini kaplıyacak şekilde olacak diğer ihtiyaclar sizin görüş ve önerilerinizi tercih ediyorum bizden sonraki nesile de hizmet edeceği için sıfır araç düşünüyorum son model böyle bir arac oluşturma imkanımız var mı inşeellah cevabınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun değerli dostum hayırlı işler dilerim işiniz gücünüz her türlü her zaman her yerde rasgelsin amin Rabbim sağlık sıhhat şifalar versin inşallah amin Rabbim görünür görünmez takat getirmez her türlü beladan kazadan dertten felaketten müsibetlerden hastalıklardan korusun amin Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu sıhhatli hayırlı uzun ömür versin inşeellah amin saygılar sunuyorum vesselam rabbime emanet olun esselamü aleyna veala ibadillahissalihin yorgun metrobüscü 🙌 🙌 🙌

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..