Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Rusya'nın en yeni uçağı Suriye'de test edildi, Çin-Rus yolcu uçağı da hazırlanıyor

Rusyanın uçak dendiğinde ilk akla gelen Sukhoi- SU, Mikoyan- MiG, Yakoklev-YAK, Ilyushin-IL, Tupolev-TU, Milmi-Mi isimlerinden Sukhoi'nin geleceğin uçağı olarak nitelenen modeli Su-57 diğer adıyla T50/PAK FA; Suriye'de Rus Hava Kuvvetleri tarafından uçuruldu.





SU-57 / T50 / PAK FA
Deneme uçuşu yapan savaş uçağı  5. Nesil Su-57'nin sıcaklık, zor şartlar, akıllı idare sistemleri ve performansı test edilirken, Suriye semalarında en az 10 kez uçtuğu belirtiliyor.


Subaru'dan Helikopter






CR929
Çin ve Rusya ortaklığında, Boeing ve Airbus'a yani bir rakip geliyor.Çin'de gerçekleştirilen  Airshow China-2018 Fuarı'nda ,  CR929 adlı 280 koltuk kapasiteli uçağın tanıtımı yapıldı.2014 yılında başlayan projeyle Çin'den Aero Engine Corporation ve Rusya’dan United Engine Corporation şirketleri, Çin'in ilk  uzun menzilli ve geniş gövdeli uçağını ortaya çıkaracak.


Türkiye de üretilen otomobil ve araçlar..






China ve Russia'nın baş harflerinden oluşturulan CR'nin 929 modeli; imal edildiği zaman, Airbus A330 ve Boeing 777'e rakip olacak.2023-2025 yıllarında üretiminin başlaması bekleniyor.





2017'de Kent içinde BMC Procity Lider, BMC Şahin'mi Geliyor?



Kaynak;
http://www.uacrussia.ru/
www.airshow.com.cn
https://www.presstv.com/Detail/2018/11/19/580500/Russia-showcases-new-Su57-fighter-jet-in-Syria
https://theaviationist.com

3 yorum:

  1. Yılmaz bey sizi hava araçları haberi yapar mıydınız. Bu rusya ile çin in yaptığı gibi bir işbirliğini biz de ukrayna ile yapıp 120 kişilik bir yolcu uçağı yapabiliriz aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada birde olsa havacılıkla yerli havacılık sanayiyle ilgili yazı yazıyorum.
      https://www.otometre.com/search/label/havac%C4%B1l%C4%B1k
      linkini kopyalayıp yapıştırısanız bu konuda yazdıklarımızdan bir bölünü okuma şansınız var.

      Evet, Ukrayna kartını değerlendirmek gerekir bence de.Batılılar gibi karşılığında boğazımızı sıkmaya çlışmayacaklardır!Şartlar koşmayacaklardır.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..