Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Musso ve Korando.SsangYong'tan..

 Barış Manço ile yıllar önce tanıdığımız Güney Koreli 4x4 uzmanı SsangYong’un, 
2019 yılında Pick-Up segmentinde Musso modelinin Türkiye lansmanı ve C SUV segmentinde Korando modelinin Dünya lansmanı gerçekleşecek.SUV severlerin merakla beklediği SsangYong’un Musso ve Korando modelleriyle ilgili detaylar netleştikçe heyecan da artıyor.





Şehrin ve Arazinin Yeni Otantik Pick-Up’ı MUSSO!

Musso,  2002 yılında Musso Sports, 2006 yılında Actyon Sports ve 2012 yılında da Korando Sports ile devam eden SsangYong Pick-Up efsanesinin 4. jenerasyonu olarak bizi selamlıyor.






Musso cesur, güçlü ve kaslı görünümünün altında kullanıcısına güvenlik, konfor ve performansı birlikte sunuyor. 
Göze çarpan radyatör ızgarası, merkezden uzanan krom çizgisi ile belirgin bir kimlik oluştururken, ön ve yan kas çizgileri ile kavisli yüzeylerin çarpıcı bir karışımını sunuyor. Hacimli yan karakter çizgisi sağlam, dengeli bir estetik ve dinamik bir kişiliği ortaya çıkarıyor. 


Yeni SUV, SsangYong Rexton G4; 2.2 Litrelik Motoruyla Türkiye'de


Dairesel sis lambaları, Musso’ya sofistike bir dokunuş katıyor. 





Uzay konforunda iç tasarım, sürücüye keyifli bir sürüş yaşatırken, her şeyin elinin altında olması ergonomik ve kolay bir kullanım sunuyor. Sürücü için elektrikli (8 farklı yükseklik ayarı), geniş arka koltuk mesafesi, kabin içi geniş ve kullanışlı cepler, uzun yolculuklarda yorgunluğu azaltmak için dizayn edilmiş rahat koltuklar, iGoogle Android Auto / Apple CarPlay, bluetooth, Smart key, üst düzey hoparlör ekipmanları yüksek kaliteli ses çıkışı sağlıyor ayrıca 8’ multimedya ekranı ile Musso kullanıcılarına konforlu ve keyifli bir seyahat vadediyor.






Musso’nun gövdesi %79,2 oranında yüksek mukavemetli 4 katmanlı şasiye sahip. Otomobil endüstrisinin ilk 1,5 GPa* ultra yüksek mukavemetli çeliği ile üretilen Pick-Up’ı olmasıyla birlikte Musso Rexton G4 ile aynı kasa yapısını paylaşıyor. Böylece kabin içindeki emniyetli alan da en üst düzeye çıkarılmış durumda. .Ayrıca Korando, %70,8 artikülasyon ses indeksi ile geçmiş versiyonları ve rakipleri arasında yapılan karşılaştırmalarda sessiz bir sürüş konusunda da ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Tüm bunlar gözönüne alındığında, Musso kullanıcılarına dört katmanlı mükemmel çelik  gövde içinde olağanüstü sessizlik ve son derecede güvenli bir sürüş sağlıyor.






**“Giga-çelik” olarak adlandırılan kategori en az 1 gigapascal (GPa) çekme mukavemeti, yani milimetrekare başına 100 kilogramdan fazla kuvvete dayanabilir (yani, yaklaşık küçük tırnak büyüklüğünde bir parça). 

Toyota Corolla;16 fabrikada üretiliyor, 1974'ten beri dünyanın zirvesinde.Bu yıl ise...


Musso oldukça dayanıklı bir araç olmasının yanında SsangYong’un güvenlik konusunda asla taviz vermediğini kanıtlar şekilde,  çift hava yastığı, cruise kontrol,  ESP, Fren Destek Sistemi (BAS), Elektronik Fren Kuvveti Dağılımı (EBD), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Yokuşta Kalkış Asistanı (HSA), Acil Durdurma Sinyali (ESS), Devrilme Koruması (ARP), Tepe İniş Kontrolü (HDC) gibi güvenlik sistemleriyle donatılmış olarak geliyor.

Motor yağı nasıl değiştirilir?

Musso, Korando Sports’a göre 112 kg daha fazla yük kapasitesine sahip olup size bulunmanız gereken her ortamda mükemmel bir şekilde eşlik eder. İster şehiriçi, ister çiftlik, ister şantiye her ortamda kusursuz bir yol arkadaşıdır. Hem sizin hem sevdiklerinizin güvenliği ile konforunu düşünür.
Musso 2019 yılının ilk çeyreğinin sonunda Türkiye’deki Pick-Up severlerin beğenisine sunuluyor olacak.





Korando Ailenizin Yeni Üyesi!

SsangYong, Korando’yu tümüyle yeni bir tasarım, yeni motor seçenekleri ve son teknolojik gelişmeler ışığında ortaya çıkardı. Korando C SUV segmentinde şimdiden gözünü zirveye dikmiş görünüyor.

Korando Benzinli ve Dizel versiyonları 1.6 ve 1.5 motor seçenekleriyle 2019 üçüncü çeyreğinde  tüm dünya ile aynı anda SUV severler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Sen geleceği hayal et, SsangYong yapsın!


İSTANBUL'UN AFACAN ve AKROBAT OTOMOBiLLERi



SsangYong

SsangYong Motor’un varlığı, daha iyi bir gelecek için aşılan sınırlar ve üstesinden gelinen zorluklardan oluşan bir tarihtir. Kore'nin otomotiv endüstrisinde başı çeken üreticilerden olarak SsangYong, 1954 yılından bu yana, şirketin kalite mühendisliğiyle mümkün kılınan gelişmiş stil ve üstün performansından ötürü saygı uyandırmıştır.
1954 Ocak Ha Dong-Hwan Motor Fabrikası kuruldu.
1965 Aralık Kore Örnek Şirket Ödülleri’nde, Ulaştırma Bakanlığı tarafından ödüllendirildi
1966 Mayıs H7H R-66 otobüslerinin Brunei’ye ihracatı başladı
1988 Mart Şirket ismi SsangYong Motor Ltd. Şti. olarak değişti
1988 Aralık [Korando Family], aile arabası (Station Wagon) tipi araç tanıtıldı
1992 Ekim Benzinli motor geliştirmek amacıyla Mercedes Benz AG ile stratejik ortaklık konusunda anlaşmaya varıldı
1993 Temmuz Dört çekişli (4WD) aile aracı [Musso]’nun üretimine başlandı
1996 Temmuz [New Korando] tanıtıldı
1997 Ekim Lüks Sedan [The Chairman]’in tanıtımı yapıldı
1998 Haziran [New Musso] piyasaya sürüldü
2000 Ekim 'Korando', ®Energy Winner 2001 ödülünü elde etti
2001 Eylül Üst sınıf Sportif Arazi Aracı olarak  [Rexton]’ın tanıtımı yapıldı
2002 Kasım '32. Kusursuz Teknoloji Geliştirme Yarışması'nda 'Başbakanlık Ödülü'
2004 Mart [Rodius] piyasaya sürüldü
2005 Ekim [Actyon] Kore’de piyasaya sürüldü
2006 Temmuz [Rexton II], 'Kore Kullanıcıları' tarafından ®Energy Winner 2007 ile ödüllendirildi
2011 Mart  Mahindra & Mahindra Ltd. ile birleşildi
2012 Ocak [Korando Sports]’un tanıtımı yapıldı
2012 Ocak 'Korando' aşırı soğuk hava şartlarında yapılan Kuzey Avrupa yarışını kazandı 
2012 Aralık Pyeongtaek’teki Yeni Tasarım Merkezi tanıtıldı
2015 [Tivoli[, Makyajlı Korando Sports, Rexton W ve Rodius Türkiye pazarında
2016 ünlü tasarım firması Pininfarina’yi bünyesine kattı
2016 [XLV] piyasaya sürüldü.
2018 (Rexton G4) piyasaya sürüldü.

Sadece en iyiyi hedefleyen SsangYong Motor, yüksek sürüş performansı sağlayan ve şirketin gerçek kimliğini yansıtan yeni tasarımlarla birlikte teknolojiler geliştirmektedir. 


OTOMOBiLLi MANKEN Mi?MANKENLi OTOMOBiL Mi?


Şahsuvaroğlu Grup 
1966 yılında kurulan, 2007 yılından bu yana ise SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu Grup, bugün 26 adet satış noktası ve 37 adet servis noktası ile tüm ülkede 50 yılı aşan tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 15.000’den fazla SsangYong marka araç bulunuyor.
SsangYong,  “%100 Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ve “%100 Yedek Parça Bulunurluğu Stratejisi”ni kendisine ilke edinmiş, 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmentinde yeralan araçları Rexton G4, XLV, Korando Sports ve Tivoli’dir.
Ssangyong, İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmeti” olarak tüm müşterilerine sunuyor. 
Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü, Alman teknolojisi ile Güney Kore mükemmelliğini sunan Ssangyong, "Geri Alım Politikası" ile rakiplerinden ayrışıyor. Hiç bir koşul sunmadan, SsangYong alan müşterilerine, yapılan sözleşme ile 4 sene içinde araçlarını hangi dönemde hangi bedel ile geri satabileceğini garantileyerek geri alım güvencesi veriyor. 
10.000 metrekare alana sahip yedek parça merkeziyle, 5 yıllık ihtiyaç düşünülerek oluşturulmuş yedek parça stoğu sayesinde ülkenin batısından doğusuna, uygun fiyatlarla en hızlı şekilde yedek parça temin ediyor. 60 yıllık SUV deneyimi ve %100 yedek parça bulunurluğu ile SsangYong müşterilerinin isteklerine anında cevap verebiliyor.
SsangYong’un, ülkemizde 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere $350 milyon yatırımla 14 plaza yatırımı bulunuyor.


Ford'la otomobil üretmek isteyen Mahindra, Hisarlar'dan sonra Erkunt Traktör'ü satın aldı!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..