Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Bursa'da imal ediliyor, ihraçta ediliyor; Fimaks

Mustafakemalpaşa ve Karacabey'de fabrikaları olan Fimaks, yükleyicilerin yanında tarım için farklı makinalar da imal ediyor.Fimaks, internet sitesinde; yeni teknolojileri takip ettiğinden ve İsviçre, Almanya, Japonya ve Güney Kore gibi gelişmiş ülkelere de satış yaptığından bahsediyor..





33, 50 ve 60 beygirlik motorlara sahip yükleyiciler standart ve teleskopik olmak  üzere farklı seçeneklerle üretiliyor.Perkins motorlara sahip araçlar; yükleme, boşatma, temizlik, kazma, kar üfleme, küreme, tuz serpme gibi çok farklı işlerin üstesinden gelebiliyor.





3.6 metreye kadar yüksekliklere ulaşan makina, dört tekerden çekişe sahip.

 Güven Çetin tarafından tasarlanan Fimaks Loader, 2016 yılında   FİMAKS MAKİNA GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adına tescil edilmiş.





Ar-Ge'ye büyük önem veren ve sürekli gelişmekte olan Türkiye'ye birçok yenilikler getiren  FIMAKS; ürünlerini ulusal ve uluslararası fuarlarda sergiliyor. Bu sergilerden biri İtalya'daki EIMA.. FIMAKS, üçüncü kez dünyanın en büyük tarım makineleri fuarlarından biri olan ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan EIMA'ya katıldı. Fuar boyunca 1000'in üzerinde Avrupalı ​​çiftçi FIMAKS makinelerini inceleme şansı buldu.





Teknik Özellikler

Motor: 4 Silindir Turbo Su Soğutmalı
Güç: 60 HP (60 Beygir) / 44 KW
Aksesuarsız Ağırlık: 3600 KG (3.6 TON)
Maksimum Kaldırma Ağırlığı: 1500 KG (1.5 TON)
Maksimum Yükseklikte Kaldırma Ağırlığı: 1400 KG (1.4 TON)
Lastik: 425/55-17
Uzunluk: 5000 mm (5 METRE)
Yükseklik: 2350 mm ( 2.35 METRE)
Maksimum Kaldırma Yüksekliği: 2800 mm (2.8 METRE)
Genişlik: 1570mm (1.57 METRE)
Hız: 0-20 (KM/SAAT)
Yakıt Tankı: 55 LİTRE

Yağ Tankı: 50 LİTRE

Üretilen modeller; FMLS30, FMLS50, FMLS60, FMLT50, FMLT60.





ÜRETİM TESİSİ (Kapalı Alan: 10000 M2, Yer: Karacabey - Bursa)

Üretim tesislerimiz modern montaj hatları, yüksek kaliteli CNC tezgahları, kaynak robotu, boya öncesi zımpara tesisi ve son teknoloji toz boya sistemlerinden oluşmaktadır. ISO standartlarına göre belgelendirilmiş kalite sistemi ile, fonksiyonel ve güvenilir ürünler anlamında en üst seviyeyi garanti ediyoruz. Dahası, ürettiğimiz her makine bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımı ile tasarlandığından, makinedeki sorunlar üretimden önce tespit edilebilir ve kısa sürede giderilebilir. Bu şekilde daha kaliteli ve daha güvenli makineler üretilebilir.





ÜRETİM TESİSİ (Kapalı Alan: 10000 M2, Yeri: Mustafakemalpaşa - Bursa)

Üretim tesislerimiz modern montaj hatları, kaynak robotu, boya öncesi kumlama tesisi ve son teknoloji toz boya sistemlerinden oluşmaktadır. ISO sertifikalı kalite sistemimiz ile müşterilerimize her koşulda dayanıklı ve uzun ömürlü makineler sunabiliyoruz. Ayrıca, ürettiğimiz her makine bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımı ile tasarlandığından, makinedeki sorunlar üretimden önce algılanabiliyor ve kısa sürede giderilebiliyor. Bu şekilde daha kaliteli ve daha güvenli makineler üretilebilir.





VİZYON (GELECEĞİN ROLÜ)

Pazar payımızı sürekli artırarak, ürün segmentinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olmak. Türkiye ve dünyadaki beslenme sorunlarını çözme amacıyla çiftçilere teknolojik çözümler sunmak.

MİSYON (VERİMLİLİK ROLÜ)


Tarımsal mekanizasyon uygulamaları hakkında müşteri bilincini artırmak ve onlar için en yüksek verimlilik standartlarına sahip optimum çözümler sunmak. Fimaks ekibinin her bir üyesinin bilgisini, yetkinliğini ve memnuniyetini sürekli iyileştirmek. Çevreye saygılı, yenilikçi zihniyet ile etkin verimlilik yönetimi gerçekleştirmek.
Fimaks, var olan son teknolojiyi kullanarak ürettiği makineler ile tarım makineleri sektörüne yön verir. Bünyesinde barındırdığı kaynak robotları, bilgisayarlı CNC makineleri, otomatik boyahaneleri ile teknolojiyi sürekli kullanır, yeni teknolojileri sürekli takip eder. Almanya, Japonya, Güney Kore, İsviçre gibi teknolojide önemli yere sahip olan ülkelere makine ihracatı yaparak, Türk makine endüstrisini gururla temsil eder.


Kaynak; http://fimaks.com
http://fimaksloader.com
https://www.machinio.com/model/fmlt-50#quickview/34457822
https://www.machinio.com/model/fmlt-50#results

3 yorum:

  1. Tebrik etmek lazım. Muadil motoru Tümosandan bulamamışlar mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz doğru, Fimaks'ın imalat yaptığı araçlarda rahatlıkla Tümosan motoru kullanlabilir.Belki ihraç ettiği araçlarda bilindik motor olması açısından dşünmüş olsalarda yerli motor maliyetlerini de düşürecektir..

      Sil
  2. Kendi Ürettiğimiz Mallara değer verirsek destek olursak Ozaman Türkiye basamakları çabucak Tırmanır. Saygılarımla

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..