Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC'den bir ilk; Cumhurbaşkanlığına Zırhlı Makam Otobüsü İmal etti

BMC'den 450 beygirlik özel zırhlı şehirlerarası otobüs..
BMC, kentiçi otobüslerin yanında servis otobüsleri de imal etmiş. bir ara da İtalyan Breda Menarini'nin Caterpillar motoruna sahip şehirlerarası bir modelini  ithal edip BMC markasıyla satışa sunmuştu.Şimdi ise yepyeni bir modeli Cumhurbaşkanlığı için zırhla kaplayarak  en üst seviyeden seyahat otobüsü imal etmiş.Yeni araç, dış tasarımı itibarıyla yalın ve akıcı görünüyor..





Türkiye’nin lider otomotiv firmalarından BMC, Cumhurbaşkanlığı için özel olarak tasarladığı zırhlı otobüsün üretimini gerçekleştirdi. BMC Zırhlı Makam Otobüsü, son teknoloji donanımı ve modern tasarımıyla, sağlamlık ve güvenliği, yüksek kalite ve konforu bir arada sunuyor.






Türkiye’nin yerli ve milli otomotiv firması BMC tarafından Cumhurbaşkanlığı için özel olarak tasarlanan BMC Zırhlı Makam Otobüsü, üst düzey devlet erkânının da uzun karayolu seyahatlerinde güvenle kullanılabilecek. 


Yeni BMC 600'mü geliyor?2019'un en yerli BMC'si; Tuğra mı, Procity mi, Neoport mu, Amazon mu?Ve, 2019 model BMC fiyatları..





Dokuz yolcu kapasitesiyle konforlu, fonksiyonel ve oldukça geniş bir seyahat alanı sunan zırhlı otobüsün, yüksek seviye balistik korumalı kapsülü, 360 derece görüş sağlayan güvenlik kamera sistemi, 450 beygir  ve 2350 Nm tork üreten güçlü ve çevik Euro 6 Dizel motoru, konforlu ve verimli sürüş için 12 ileri otomatik şanzımanı ve uzun menzile elverişli 500 litre yakıt deposu bulunuyor. 






Cumhurbaşkanlığı’nın hizmetine sunulan, yüksek güvenlik ve konforla seyahat edilebilmesi amacıyla üretilen BMC Zırhlı Makam Otobüsü, kişiselleştirilmiş yenilikçi tasarımıyla da dikkat çekiyor. 


Yeni BMC Tuğra'da 460 beygir FPT ve 400, 320 ve 290 beygir Cummins motorlar kullanılıyor






Amblem; bir dönem Renault, Citroen gibi Fransız  markaların, otomobillerinin ortası yerine sağ veya sola yakın şekilde konumlandırılmış. Bunda belki Cumhurbaşkanlığı ambleminin olmasıyla şerit takibi edici bir sistem veya kamera gibi bir şeyden kaynaklanmış olabilir.

Yeni pikap ve SUV'lar Pi Makina'dan..






BMC Hakkında
1964 yılında İzmir’de kurulan Türkiye’nin yerli ve milli gücü BMC; tasarım, AR-GE, mühendislik, üretim, satış ve satış sonrası hizmet fonksiyonlarını kendi bünyesinde barındıran, Türkiye’nin en büyük ve lider otomotiv firmalarından biridir. İzmir Pınarbaşı’ndaki 250 bin metrekarelik modern tesislerinde faaliyet gösteren BMC, ülkemizin şehir içi yolcu taşımacılığında ilklerin markası olarak daima öncü olmuştur. Farklı şehirlerin değişen ihtiyaçlarına özel çözümler üreten BMC, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak, şehir içi toplu taşıma sektöründe pazar liderliğini üstlenmiştir. Avrupa’ya ihracat yapan ilk Türk ticari araç üreticisi olan BMC, İtalya’dan Romanya’ya, Fransa’dan Bulgaristan’a kadar 80’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. BMC Otomotiv, yarım asrı aşan köklü geçmişine sığdırdığı başarılarına yenilerini eklemek için, Türk ve Katar ortaklığı ile ulaştığı güçlü ve çok uluslu şirket yapısıyla, Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir. 


En Yerli BMC, Hangisi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..