Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

XM3 INSPIRE ,Renault Samsung Motors tarafından 2019 Seul Motor Show'da tanıtıldı

Güney Koreli firma, kendine özgü bir Coupé SUV ile otomobil dünyasının karşısına çıkıyor.Samsung XM3 INSPIRE ile Güney Kore pazarı için 2020'nin ilk yarısında piyasaya sürülmesi ve Busan tesisinde üretilmesi amaçlanan bir Renault Samsung Motors üretim modelini ön görüyor.






 Renault Grubu, satış hacmini 5 milyon adede yükseltmek için ürün yelpazesini genişleterek  büyüme hızını artırmayı hedefliyor. Güney Kore, güçlü bir ürün planının desteklediği bu stratejide kilit pazarlardan biri olacak.




XM3 INSPIRE , SUV ve sedan karışımı olarak  akıcı ve dinamik bir tasarıma sahip . Yüksek bel çizgisi ve kesme tavan çizgisi, tamamı krom şeritler ve cam tavan ile birleştirilirken aracın  yerden yüksekliği, 19 inç büyük siyah jantlar  ikiz alüminyum egzoz borusu ile sportif görünümünü vurguluyor .


Renault'nun Yeni Otomobilleri; Jinbei ve Huasong







 Renault Samsung Motors tarafından açıklanan XM3 INSPIRE, bir SUV'un atletik yapısını ve sedan zarafetini mükemmel bir şekilde birleştiren gelecekteki  araç veya araçların hatlarını ortaya koyuyor. Araç, Güney Kore'deki beklentileri net bir şekilde yerine getirme hedefiyle, Renault Samsung Motors'un gerçek tasarım olgusunu belirleyen simgesel bir model olarak dünyanın en şık otomobili ortaya çıkarılmaya çalışılmış.


Samsung otomobil üretir mi?






Yeni 1 Numara, Renault-Nissan-Mitsubishi mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..