Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Katmerciler, İdef19'a katılıyor

Savunma araçları imal eden yerli firmalardan Katmerciler, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Savunma Sanayi Fuarı'nda yeni araçlarıyla yer alacak.
En yeni araçlardan biri olan Kıraç, 168 beygir gücünde 3.8 litrelik bir motora sahip.





Katmerciler; zırhlı personel taşıyıcı, taktik tekerlekli zırhlı araç, zırhlı 4x4 ambulans, TOMA, uzaktan kumandalı zırhlı belden kırmalı yükleyici, zırhlı komuta ve devriye aracı, zırhlı dozer gibi farklı araçları satışa sunuyor.





Kıraç'ta turboşarjlı intercoller dizel motor Cummins (ISF) imzalı.125 kW (168 PS) gücündeki aracın tork değeri 600 Nm.Allison 200 tam otomatik şanzımanla yürüyor.





Azami hız 110 Km/s.Tırmanabilirlik % 30.Azami yüklü ağırlık 14 ton.




KIRAÇ Yeni Nesil Kriminal İnceleme Aracı; zırhlı personel taşıyıcı, komuta kontrol aracı ve iç güvenlik aracı olarak yapılandırılabilecek benzersiz bir tasarıma sahiptir. 




Tasarıma bağlı olarak, 27+1+1 personele kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Tam bağımsız süspansiyon sistemi ve otomatik şanzımanlı 4x4 özellikleri sayesinde, her türlü hava ve yol koşulunda mükemmel hareket kabiliyeti sunmaktadır. Katmerciler 4x4 KIRAÇ araç platformunun ekstra yük kapasitesi, farklı seviyelerde balistik koruma ve çok yönlü ekipman kullanımına olanak sağlamaktadır.



Zırhlı forklift ve zırhlı dozer





Kaynak;http://www.katmerciler.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..