Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İkinci El Araç İçin Kredi Kullanılır mı?

Araç sahibi olmak istiyorsunuz ancak yeterli birikime sahip değilsiniz. Bir de satın almak istediğiniz araç sıfır km değil. Bu durumda taşıt kredisi kullanabileceğinizi belirtelim. Genellikle ikinci el araçlar için taşıt kredisi kullanılamadığı düşünülse de bu doğru değil. Gayet kolay bir şekilde aracınızı satın almanız için siz de finansman desteğinden faydalanabilirsiniz. Bu arada 2. el araç kredilerinde cazip seçenekler bulabilirsiniz.

Bunlardan biri de TEB Cetelem ve kolay bir şekilde kredi kullanmak isteyenler bu kuruluş aracılığı ile başvuru yapabilir. Vade seçenekleri 3 aydan 48 aya kadar çıkabiliyor. Araç fatura bedeline göre, araç değerinin % 70’ine varan oranda kredi kullanma şansı da sunuluyor.
Bu arada TEB Cetelem sıfır km araçlar için de kredi desteği alabileceğiniz bir finansman kuruluşu! Hayal ettiğiniz araca sahip olmak için mevcut birikiminizin kalanını finansman desteği alarak ikinci el araç yerine sıfır km araç satın alabilirsiniz. Böylece hayallerinizi gerçekleştirmek için yıllarca beklemeniz gerekmez.


Üstelik TEB Cetelem sıfır km araçlar için gerçekten cazip kredi ürünleri sunuyor. Bu kredi seçeneklerine göz attığınızda zaten sizin bütçenize ve gelir durumunuza en uygun olanı kolayca seçebilirsiniz. Pratik bir şekilde kredi kullanmak isteyenler için yüz güldüren seçenekler sunuyor olması çok sayıda kişinin tercihini bu kuruluştan yana kullanmasını beraberinde getiriyor. Zira kredi ürünlerinin özelliklerini ve örnek ödeme planlarını internet sitesinde bulabilirsiniz.
Klasik taşıt kredisi seçeneği ile birlikte ara ödemeli kredi seçeneği de sizlere sunuluyor. Mevcut taksit tutarları ile birlikte ara ödemeler de yapabileceğiniz bir kredi türü olduğunu belirtebiliriz. Bu kredi ürününü tercih ettiğinizde 3 ayda bir ara ödeme yapabiliyor ve dolayısıyla kredi geri ödemesini çok daha hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorsunuz. Ayrıca taksitlerinizi istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz esnek ödemeli kredi seçeneğinin de olduğunu belirtelim. Mutlaka bu kuruluşun internet sitesine tıklayarak taşıt kredisi ürünlerine göz atın.
İlk yayın tarihi; 17.05.2019 00:01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..