Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli ve milli elektrikli TRAGGER markalı yeni araçlar IDEF’19 Fuarı'nda

İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak yerli ve milli mobilite platformu CDMMobil tarafından hazırlanan TRAGGER marka hizmet araçları, 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı İDEF 2019’da sergilenmeye başlandı. TRAGGER ürün ailesinde, üretimi






süren Pro Serisi araçların yanı sıra artık lojistik ve transfer amaçlı TT ve T-Car adlı yeni seriler de üretilecek. İlk kez sergilenen yeni nesil ürünler, müşteriler ve kullanıcılar ile yapılan ihtiyaç analizi sonrasında geliştirildi ve halen de geliştirilmeye devam ediliyor.


Yeni nesil TRAGGER marka ailesi
Otomotiv alanında 25 yılı aşkın mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretilen TRAGGER marka ailesi, yeni nesil ürünleri ile farklı alanlardaki ihtiyaçlara çözüm üretiyor.
Çelik ve metal yapılı rakiplerinin aksine alüminyum şasi kullanılan yeni nesil TRAGGER marka ailesi üyesi T Car, özellikle malzeme seçimiyle dikkat çekiyor. Bu özellik, ailedeki diğer araçlara da zaman içinde uygulanacak. Sağlamlığın yanı sıra dayanıklılık ve uzun ömürlü olmasına odaklanılan TRAGGER ürünleri, CDMMobil’in yenilikçi mobilite çözümlerine uygun olarak kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkartacak şekilde tasarlandılar. TRAGGER’in ilk modellerinden olan QD ve LC Serisi, yüklü halde yüzde 17’lik eğimi tırmanma yeteneği ve 2,8 metrelik dönme çapıyla dikkat çekiyor. Şaşırtıcı kıvraklığı, ideal boyutları ve yüksek çalışma performansıyla özellikle hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, limanlarda yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda segmentinin en ideal araçları. Hızlı ve yavaş olmak üzere iki farklı hız moduna sahip TRAGGER modellerinin batarya paketleri de hızlı değişim için Quick-Drop özelliği sunuyorlar.



Aileye yeni eklenen TT (Tow Tractor) Serisi; fabrika, depo, liman ve hava limanı gibi tesislerin içerisinde çekici görevi yapmak üzere üretildi. 1905 mm’lik toplam uzunluğuyla sadece 1.6 metrelik dönme çapına sahip TT Serisi, 4-6-8 ton olarak talebe göre üç farklı çekme kapasitesine sahip. 

Bir diğer yeni ürün olan T-Car ise turistik tesisler, oteller, tatil köyleri, kampüsler, şehir hastaneleri, hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, limanlarda personel ve yük taşıma özelliğine sahip. Bunlara ilave olarak T-Car’ı güvenlik, shuttle, sedye, çöp aracı gibi özel amaçlı üstyapılar ile kullanmak da mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..